NHL 13 kaupoissa tänään

Kirjoittanut: Livegamers

13.09.2012

Electronic Arts julkaisi tänään odotetun EA Sports NHL 13 -pelin PlayStation 3- ja Xbox 360 -konsoleille.
NHL 13 on varustettu uudella True Performance Skating -pelimooottorilla ja EA Sports Hockey I.Q. -tekoälyllä ja tarjoaa lätkäfaneille lisäksi yhteisöllisiä kokemuksia uuden GM Connected- ja NHL Moment Live -moodien kautta.

Uudet ominaisuudet ja moodit:

  • True Performance Skating — Esittelee fysiikkapohjaisen luistelun ja yli 1000 uutta animaatiota. True Performance Skating toistaa autenttisesti aitojen NHL-pelaajien räjähtävän ja vauhdikkaan pelitavan. Yhdistettynä Skill Stickiin se antaa pelaajille mahdollisuuden hyödyntää kaikkia NHL-pelaajien ominaisuuksia.
  • GM Connected — Fantasialiiga ystäville. GM Connected vie pelisarjan suosituimman offline-moodin, Be a GM:n, uudelle tasolle mahdollistamalla ystävien välisen pelauksen omassa 30 NHL-joukkueen ja 750 pelaajan sarjassa. Moodi tarjoaa pelaajille mahdollisuuden hallita, pelata tai valmentaa omaa joukkuetta kohti täyteyttä. NHL-kausi alkaa kaudesta 2012—2013 ja sitä voi jatkaa jopa 25 kauden ajan. GM sisältää viisi erilaista pelitapaa, ja se voi myös laajentaa kokemusta uudella NHL 13 Mobile Companion app -mobiilisovelluksella, jonka myötä peli kulkee mukana kaikkialle.
  • EA Sports Hockey I.Q. — Uusi tekoälyjärjestelmä, joka ohjaa pelaajien, maalivahtien ja joukkueen käyttäytymistä. Pelaajat ovat aiemmissa NHL-peleissä olleet tietoisia vain lähellä olevista pelaajista ja maalivahdit ovat reagoineet vain kiekkoa hallussa pitävään pelaajaan. Uuden EA Sports Hockey I.Q. -tekoälyn myötä kaikki pelaajat ovat täysin tietoisia muista jäällä olevista pelaajista. EA Sports Hockey IQ tarjoaa lisäksi kaikkien aikojen syvimmän ja monipuolisimman valikoiman aitoja lätkästrategioita ja -systeemeitä.
  • NHL Moments Live — Uudelleenkirjoita tai elä uudelleen historiaa pelaamalla jännittävimpiä NHL-hetkiä. NHL 13 kehittää edelleen konseptia, joka on esitelty muissa sporttipeleissä, esittelemällä jokaisen skenaarion aidon NHL-materiaalin kera vieden pelaajat lähemmäs jokaista intensiivistä hetkeä. Pelilevyltä löytyy NHL-kauden 2011—2012 jännittävimmät hetket ja uusia 2012—2013 hetkiä lisätään läpi kauden.
  • Uudistunut Hockey Ultimate Team — Luo kaikkien aikojen upein fantasiajoukkue Hockey Ultimate Teamissa. Hanki ja vaihda pelaajia ympäri maailman ja ota mittaa vastustajista online-yhteisössä. Uudistunut HUT tarjoaa kehittyneen käyttöliittymän, uudet valikoimat ja uuden huutokauppapaikan, jota voit ensimmäistä kertaa käyttää myös NHL 13 Mobile Companion app -mobiilisovelluksella.
  • Visuaaliset elämykset — Takaavat, että peli näyttää yhtä hyvältä kuin se tuntuu. Uudistusten joukossa ovat Team-First Presentation, uusi True Broadcast kamera, lineaarinen HDR-valaistus, dynaaminen luistelu, kehittyneet pelaajamallit ja aidon näköinen 2012 NHL Winter Classic sekä paljon muuta
  • NHL 13 Mobile Companion app – Laajentaa EA Sports NHL -kokemusta tarjoamalla mahdollisuuden käyttää GM Connected- ja Hockey Ultimate Team -moodia myös konsolin ulkopuolella. Pysy ajantasalla aikatauluista, vaihdoista, HUT huutokaupoista ja liigauutisista.
  • ”EA Sports NHL -tiimi on aina johtanut urheilupelien kehitystä innovatiivisuudellaan, mutta uuden NHL 13 -pelin saavutukset lyövät laudalta kaikki aiemmat ennätykset”, johtaja Dean Richards EA Sportsilta kertoo. ”Tiimimme on kehittänyt pelin, joka tulee mullistamaan virtuaalilätkänpelauksen.”

    Lähde: Lehdistötiedote