NHL 13 -pelin kansikuvaäänestys etenee

Kirjoittanut: Livegamers

14.05.2012

EA Sports ja NHL.com julkistivat kahdeksan NHL-pelaajaa, jotka ovat päässeet eteenpäin BlackBerryn sponsoroimassa EA Sports NHL 13 Cover Vote -kansikuvaäänestyksessä. Äänestyksen lopullinen voittaja ja NHL 13 -pelin kansikuvapelaaja julkistetaan 20. kesäkuuta Wynn Las Vegasissa järjestettävässä 2012 NHL Awards -tapahtumassa.
NHL13 kansikuvaäänestyksessä mukana olevat kahdeksan pelaajaa:

A-sarja

Claude Giroux vs. Anze Kopitar
Scott Hartnell vs. Evgeni Malkin

B-sarja

Pavel Datsyuk vs. John Tavares
Henrik Lundqvist vs. Pekka Rinne

NHL 13 –kansikuvaäänestyksen aikataulu:

· 11. toukokuuta – 23. toukokuuta: Puolivärierääänestys: A-sarja

· 24. toukokuuta – 28. toukokuuta: Semifinaaliäänestys: B-sarja

· 29. toukokuuta – 4. kesäkuuta: Finaaliäänestys

BlackBerryn sponsoroima ja NHL.comin isännöimä äänestys antaa faneille mahdollisuuden päästä valitsemaan seuraavaa kansikuvapelaajaa EA SPORTS NHL -perheeseen. Fanit ympäri maailman voivat ottaa osaa valintaan osoitteessa NHL.com/CoverVote ja äänestää suosikkipelaajiaan niin monta kertaa kuin haluavat. Äänestyskertoja ei ole rajattu ja omia suosikkeja voi äänestää useita kertoja matkan varrella.

Fanit voivat myös osoittaa tukensa twiittaamalla valintansa käyttäen #NHL13Cover –tekstiä Twitterissä.

Kaikkien aikojen ensimmäinen EA SPORTS NHL -kansikuvaäänestys on saanut sekä NHL-fanit että NHL-pelaajat innostumaan. Ääniä on annettu tähän mennessä lähes 17 miljoonaa kertaa ja mukana olevat NHL-pelaajat ovat hyödyntäneet sosiaalista mediaa parantaakseen omia voittomahdollisuuksiaan.

Lähde: Lehdistötiedote