NHL 13:n julkaisupäivä ja uudistuksia julki

Kirjoittanut: Livegamers

21.05.2012

EA Sports Canada on tiedottanut NHL 13:n julkaisupäivän ja osan uudistuksista. Peli julkaistaan Euroopassa 14. syyskuuta Xbox 360:lle sekä Playstation 3 -konsolille ja luvassa on myös keräilijän painos normaalipainoksen lisäksi.
Uudistuksiin lukeutuu muun muassa ”True Performance Skating” (raaka suomennos voisi olla ”Todellisen suorituskyvyn luistelu”), joka on uusi ja parannettu luistelumoottori. Hieman FIFA 12:n ”Player Impact Engineen” verrattavissa olevan moottorin luvataan tarjoavan ”räjähtävyyttä, liikevoimaa ja huimia nopeuksia, joita nähdään tämän päivän NHL-pelaajilta”. Realistisuuden tavoittelun myötä tullaan näkemään yli tuhat uutta liikeanimaatiota.

Uutena kaukaloon liittyy myös ”EA Sports Hockey IQ”, jonka luvataan tarjoavan fiksumpaa liikettä ja sijoittumista tietokoneen ohjaamille pelaajille. EA Sports vertaa uudistusta NHL 12:n vastaavaan, jossa ”pelaajat reagoivat ja huomasivat vain pelaajat, jotka olivat lähellä, ja maalivahdit seurasivat vain pelaajaa, jolla oli kiekko”.

Myös suosittuun Be A GM -pelimuotoon tulee uudistus. Aiemmin Be A GM:ää pystyi pelaamaan vain yksinpelinä, mutta NHL 13:n myötä verkkoon voi perustaa 30 pelaajan Be A GM -verkkoliigan. Kehitteillä on myös jonkin sortin älypuhelinsovellus, jonka kautta liigassa voi näperrellä managerin töitä.

Pelistä julkaistaan normaalin painoksen lisäksi erillinen keräilijän versio. Erikoisversio eroaa normaaliversiosta pääasiassa siten, että sen mukana tulee Hockey Ultimate Team -niminen korttipakka.