NHL 13:n legendapelaajat julkistettu

Kirjoittanut: Livegamers

29.08.2012

Pelivalmistaja EA Sports tuo Jari Kurrin kuuluisaan NHL-pelisarjaansa yhtenä pelin legendoista.
Kurrin kanssa solmittu sopimus nostaa suomalaisen lätkälegendan maailman arvostetuimpien pelaajien joukkoon syksyllä julkaistavassa NHL 13 -pelissä. Konsolipeli-Kurri ei ole erikseen ladattava lisä, vaan mukana varsinaisessa pelissä. NHL 13 julkaistaan Suomessa 13. syyskuuta 2012.

NHL-fanit ympäri maailmaa pääsevät pelaamaan Jari Kurrin hahmoa parhaassa terässään ja testaamaan, miten Jari pärjäisi tämän päivän pelaajille. Kurri on mallinnettu uransa huipulta Edmontonin ja Los Angelesin peliasuissaan numerolla 17.

”Innostuin kun EA otti yhteyttä ja pyysi mukaan konsolipeliin. En osannut odottaa mitään tällaista”, Jari Kurri kuvailee. ”Tämä on hieno kunnianosoitus ja odotan innolla lätkäfanien vastaanottoa! EA on tehnyt upeaa työtä mallintaessaan minut peliin – aivan kuin katsoisi aitoa lätkäottelua! Tuntuu todella hyvältä päästä taas pelikentälle!”, Jari Kurri henkäisee.

Pelissä Kurri pääsee arvoiseensa seuraan Wayne Gretzkyn ja muiden maailman arvostetuimpien pelaajien joukkoon. Kurrin lisäksi NHL 13 -legendojen joukkoon liittyy uusina pelaajina Dominik Hasek ja Doug Gilmour sekä kaksi naispelaajaa: Hayley Wickenheiser ja Angela Ruggiero.

Jari Kurri on viisinkertainen Stanley Cup -voittaja, arvokisamitalisti ja NHL:n Hockey Hall of Fame -jäsen. Kurri pelasi vuosina 1980–1998 NHL:ssä yhteensä 1251 runkosarjaottelua tehopistein 601+797=1398. Jari Kurri edusti urallaan Edmonton Oilersia, Los Angeles Kingsiä, New York Rangersia sekä The Mighty Ducks of Anaheimia ja Colorado Avalanchea. Sekä Suomen jääkiekkomaajoukkue että Edmonton Oilers ja Helsingin Jokerit ovat jäädyttäneet Kurrin pelinumeron 17. Suomen jääkiekkomuseo on lisäksi aateloinut Kurrin jääkiekkoleijonaksi numerolla 113.

Lähde: Lehdistötiedote