NHL 15 päivittyy syys- ja lokakuussa, Online Team Play tulossa

Kirjoittanut: Livegamers

09.09.2014

NHL 15 saa lähiaikoina parikin päivitystä, joiden mukana tulee muutamia pelistä puuttuvia ominaisuuksia. EA Sportsin sivuilla pelin tuottaja Sean Ramjagsingh kiittelee ensin tuesta ja listaa sitten tulevia lisäyksiä.
Syyskuun päivityksessä peliin lisätään Playoff-pelimuoto, jossa voi tehdä maksimissaan 16 joukkueen pudotuspelit pelin jokaisesta liigasta. Be a Pro -moodiin tulee valmentajan palautteet pelistä, kun pelaaja on penkillä.
Jatkossa jaetaan myös tähdet pelin jälkeen. Hockey Ultimate Team -pelimuotoon tulee pieniä viilauksia, muun muassa navigointiin ja ulkoasuun.

Lokakuussa saadaan peliin lisää pelaajien toivomia pelimuotoja, kuten Online Team Play. NHL 15:n OTP:ssä pelataan viidellä viittä vastaan oikeilla joukkueilla sekä pelaajilla. Lisäksi lokakuun päivityksessä muokataan Be a GM -moodin varaustilaisuutta, sillä sitä ei ole enää automatisoitu tekoälyn avulla, vaan pelaajat päästetään halutessaan varauspuuhiin. Jokaiseen varaukseen on aikaa kolme minuuttia, johon voi myös pyytää pientä jatkoaikaa, jos haluaa tarkastella varauksia tai ehdottaa vaihtokauppoja. Myös AI:n ohjastamat joukkueet tekevät kauppaa keskenään.

NHL 15 julkaistaan tänään tiistaina 9. syyskuuta Pohjois-Amerikassa Euroopan julkaisun koittaessa 11. päivänä, eli tulevana torstaina. Alustoina toimivat Xbox One, Playstation 4, Xbox 360 ja Playstation 3.