NHL 16:sta Nuoret Leijonat -erikoisversio Xbox Onelle

Kirjoittanut: Livegamers

19.08.2015

Xbox ja Nuorten MM-kisaorganisaatio ovat solmineet sopimuksen 2016 Jääkiekon Nuorten MM-kisojen kumppanuudesta, joka rakentuu 11-päiväisen turnauksen, Microsoftin Xbox One -konsolin, syyskuussa julkaistavan NHL 16 -jääkiekkopelin ja Suomen U20 MM-kisajoukkueen, Nuorten Leijonien, ympärille. Vuoden 2016 Jääkiekon Nuorten MM-kisat pelataan Helsingissä 26.12.2015 – 5.1.2016.
”Menestys MM-kotikisoissa on jokaisen joukkueen unelma. Nuoret Leijonat tekevät taatusti kaikkensa yhteisen tavoitteen eteen”, sanoo MM-kisojen pääsihteeri ja Suomen Jääkiekkoliiton urheilutoimenjohtaja Timo Bäckman. ”Yhteistyö Xboxin kanssa sopii mitä parhaiten nuorille ja lapsiperheille suunnatun tapahtuman luonteeseen – nyt jääkiekkoelämyksiä on luvassa jo syksyllä. Nuorten MM-kisat on huikea tapahtuma”, jatkaa Bäckman.

Xbox juhlistaa yhdessä EA Sportsin kanssa Suomessa järjestettäviä 2016 Nuorten Jääkiekon MM-kisoja julkaisemalla NHL 16 -pelistä erityisen Nuoret Leijonat Limited Edition -keräilyversion. Metallisen steel book -keräilyversion kantta komistaa nuorten jääkiekon maailmanmestaruuspokaali ja Leijonien alle 20-vuotiaiden maajoukkueen hyökkääjä ja Coloradon kesällä NHL-varaustilaisuudessa 1. kierroksella varaama Mikko Rantanen sekä kaikkien aikojen kotimainen jääkiekkolegenda ja Nuorten MM-kisojen virallinen suojelija Teemu Selänne. Takakannesta löytyvät kaikki Suomen alle 20-vuotiaiden maailmanmestarijoukkueet ja -pelaajat.

”Jääkiekko ja Leijonat ovat meille suomalaisille todella tärkeitä. Olemme panostaneet Xboxilla lätkään paljon ja on mahtavaa viedä tekemisemme nyt uudelle tasolle osana suurta suomalaista kiekkoperhettä”, kertoo Microsoftin Xbox-liiketoimintajohtaja Jussi Luoto.

Nuoret Leijonat Limited Edition -keräilyversion saa ennakkotilaamalla NHL 16 -pelin Xbox One -pelikonsolille. Keräilyversiota on painettu rajoitettu määrä ja se on saatavilla vain valikoiduilta jälleenmyyjiltä. Keräilyversion on suunnitellut Hermanni Kanerva Intohimotoimisto Cassiuksesta. Ennakkotilaustarjous on voimassa vain kampanjaan osallistuvilla jälleenmyyjillä: Verkkokauppa.com, VPD, Discshop, GameStop, CDON ja Webhallen.