NHL 17:n ominaisuudet julkistettiin

Kirjoittanut: Livegamers

08.06.2016

Syksyllä julkaistavasta NHL 17 -jääkiekkopelistä julkistettiin tuoreet ominaisuudet. EA Sports lupailee uusia pelitiloja, kattavampia kokemuksia fanien suosikkitiloissa sekä autenttisempia maalivahti- ja maalineduspelejä.
Täysin uutena pelitilana nähdään mahdollisuus pelata jääkiekon maailmancup kaikilla virallisilla joukkueilla, pelaajilla ja peliasuilla. Myös uusi Varausmestarit-pelitila tarjoaa jännittävää pelattavaa pelaajavarausten parissa, jossa managerit kilpailevat parhaista pelaajista.

Be a GM -pelitila tuo mukanaan joukkueiden omistajat, jotka asettavat General Managerille aivan uudenlaisia haasteita ja tavoitteita. Joukkuetta pääsee hallitsemaan entistä laajemmin pelaajahenkilöstön, lippujen hintojen, markkinoinnin, areenapäivitysten ja jopa joukkueen muuttamisen avulla.

EA Sports Hockey League mahdollistaa nyt entistä yksilöivämmät muokkausmahdollisuudet joukkueille. Asteikolla eteneminen avaa mukautuskohteita, joilla peliasuista saa omanlaisensa näköisiä. Uudella areenanluontitoiminnolla kotikaukalosta saa juuri sellaisen, kun on aina toivonut.

Maalivahtipeliä on luotu entistä autenttisemmaksi kehittyneellä sijoittumistietoisuudella sekä reaktiotorjuntaälykkyydellä. Lisäksi uudenlaisella maalineduskahinalla saa hyökkäys- ja puolustuspäässä taktisemman otteen otteluun. Komean maalin saa viimeisteltyä kymmenillä uusilla tuuletuksilla.

Virallista julkaisupäivää pelille ei ole vielä kerrottu, mutta se koittanee tuttuun tapaan syyskuussa. Pelin kansikuvapojasta järjestettiin äänestys, jonka voittaja paljastetaan 22. kesäkuuta Las Vegasissa NHL Awards -tilaisuudessa.