Nimekkäitä näyttelijöitä TimeShiftiin

Kirjoittanut: Livegamers

29.07.2006

Vivendi Universal ilmoitti eilen, että Dennis Quaid, Nick Chinlund ja Michael Ironside tulevat toimimaan ääninäyttelijöinä tulevassa TimeShift-pelissä.
Quaid näyttelee pelin päähenkilön eversti Michael Swiftin äänet, Chinlund taas kenraali Mitchellin, joka on projekti TimeShiftin johtaja. Michael Ironside näyttelee professori Kronen äänet. Kolmikko on ollut mukana monissa nimekkäissä elokuvissa, kuten Con Air, Training Day, The Day After Tomorrow, Traffic, Total Recall ja Top Gun

“TimeShiftiä on jo ylistetty pelimekaniikastaan, mutta tietysti etsimme jatkuvasti lisää keinoja, joilla voimme tehdä pelistämme entistäkin paremman. Hollywood-näyttelijöiden käyttäminen on yksi niistä keinoista,” sanoi Cindy Cook, Vivendi Gamesin markkinointi- ja strategiapäällikkö. “Käyttämällä tunnettuja näyttelijöitä pelin ääniraidan todentuntuisuus paranee huimasti ja se osaltaan lisää sen nautittavuutta.”

TimeShiftiä kehittää Saber Interactive ja pelin pitäisi ilmestyä syyskuun aikana. Pelin viralliset kotisivut löytyvät täältä.