Ninja Gaiden 3: Razor´s Edge Xbox 360:lle ja PS3:lle

Kirjoittanut: Livegamers

07.02.2013

Tecmo Koei julkisti Ninja Gaiden 3: Razor´s Edgen saapuvan Xbox 360:lle ja PS3:lle.
Ninja Gaiden: Razor´s Edgessä on uusia pelattavia hahmoja, uusi pelimuoto, uusittu taistelusysteemi ja paranneltu vihollisten tekoäly, Ninja Skills -taidonkehitysjärjestelmä ja ekstraverkkosisältöä.

Razor´s Edgessä Ryu Hayabusa taistelee ylleen langetettua kirousta vastaan. Peli on kehitetty tosifaneja ajatellen ja taistelut ovat haastavia. Viholliset voivat hyökätä jopa loukattuaan kätensä tai raajansa. Ninja Skillsin kautta hankituilla Karma-pisteillä pelaaja voi ostaa aseita ja Ninpo-parannuksia. Hayabusan lisäksi pelattavia hahmoja ovat Kasumi, Ayane ja Mojimi. Ayanella pelataan yksi luku tarinamoodissa, ja kaikilla naishahmoilla voi pelata Chapter Challenge -pelimuodossa ja Ninja Trials -yhteistyötilassa, jossa on 100 tehtävää.

Chapter Challengessa pelaajat pyrkivät saamaan parhaat mahdolliset pisteet joka tarinan kymmenessä eri osassa. Hayabusalla on käytössään kuusi asetta: kaksoismiekka Jinran-Maru & Blade of the Archfiend, Lunar Staff, Kusari-gama, Inferno, Wind Blades ja Piercing Void. Uudessa Test of Valor -haasteessa pelaajan täytyy löytää kristallikallo, minkä jälkeen tämä siirretään näyttämään taitonsa taisteluissa aikaisemmista Ninja Gaidenista tuttujen hahmojen kanssa.

Aiemmin Ninja Gaiden 3 -pelin ostettu lisäsisältö on saatavilla bonuksena Razor´s Edgessä. Ninja Skillsin kautta voi ostaa 64 kustomoitua ominaisuutta verkkopelihahmolle, jota käytetään Clan Battlesissa, jossa on kahdeksan pelaajan verkkopelituki.

Peli julkaistaan 5. huhtikuuta Xbox 360:lle ja Playstation 3:lle. Lisätietoa pelinkehittäjästä, Team Ninjasta voi katsoa sen kotisivuilta.