Ninja Gaiden Hurricane Pack vol. 2 paljastettu

Kirjoittanut: Livegamers

16.09.2004

Muutama kuukausi sitten julkistetun Hurricane Pack vol. 1:sen seuraaja on julkistettu tänään. IGN on tehnyt haastattelun, jossa he kyselevät Tomonobu Itagakilta, Ninja Gaidenin suunnittelijalta, tästä seuraavasta laajennuksesta. Kuten edellistäkin Hurricane Packia, myös volume 2:sta tullaan käyttämään Master Ninja Tournamentissa ja se on saatavilla kaikille.
Tällä kertaa peliä ei enää vaikeuteta, tai muuteta, vaan luvassa on lyhyt seikkailu. Itagaki sanoo, että sen voi läpäistä noin tunnin pelaamisella, jos on taitoa tarpeeksi. Nimittäin paketti sisältää uusia ja kehittyneempiä versioita vanhoista vihollisista, jotka todella haastavat pelaajan taistelemaan ja taktikoimaan henkensä edestä. Hurricane Pack vol. 2:teen ei ole lisätty uusia aseita, eikä pukuja. Suurimmat muutokset kohdistuvat juuri vihollisiin, joskin pelattavuutta on myös hienosäädetty jonkin verran.

Hurricane Pack vol. 2 ilmestynee tämän kuun lopussa, ainakin Yhdysvalloissa. Itagakin mukaan peli ei ole vieläkään täydellinen, joten luultavasti on vielä odotettavissa ainakin kolmas laajennus.