No Man´s Sky sai ensimmäisen sisältöpäivityksen

Kirjoittanut: Livegamers

27.11.2016

No Man´s Sky sai tänään ensimmäisen sisältöpäivityksen. Foundation Update -nimeä kantava päivitys tuo mukanaan niin visuaalisia kuin pelillisiä parannuksia emopeliin ja samalla lisää uusia ominaisuuksia, kuten täysin uusia materiaaleja kerättäväksi, ostettavat isot rahtialukset ja mahdollisuuden rakentaa omia tukikohtia.
Helpotusta ”puuduttavalle mainaamiselle” luvataan automatisoitujen keräyskoneiden muodossa, jotka nimensä mukaisesti varastoivat materiaalia. Materiaalit voi myös niputtaa tehostetusti, jonka myötä edestakaisin ravaamiselle ei ole tarvetta.

Uusi pikavalikko helpottaa elämää isossa universumissa antamalla mahdollisuuden ladata vaikkapa aseistukset ja suojat parin painalluksen kautta.

Parannettujen algoritmien myötä planeetat ovat entistä monipuolisempia ja vaihtelua on odotettavissa suuremmalla todennäköisyydellä. Planeetat tai kuut voivat olla nyt myös täysin kuolleita.

No Man´s Sky esittelee myös pelimuodot, jotka tulevat avaruusnikkaroijan ulottuville heti käynnistäessä pelin:

Normal mode antaa pelaajan jatkaa alkuperäistä konseptia. Uudet ominaisuudet ovat mukana luonnollisesti.

Creative mode tuo avaimet käteen ja antaa mahdollisuuden tutkia universumia ilman rajoituksia. Lisäksi huolet keräämisen suhteen voi heittää mäkeen eikä rakentaessa tarvitse pitää resursseja silmällä enää.

Survival mode nimensä mukaisesti vie pelaamisen lähemmäs selviytymistä. Resurssien kerääminen on haastavampaa ja tekoäly on entistä aggressiivisempi.

Hello Games on kommentoinut tämän päivityksen olevan yksi monista sisältöpäivityksistä. Sisältöpäivityksen tarkemmat tiedot sisällöstä voi lukea täältä.