Obscure -infoa

Kirjoittanut: Livegamers

09.08.2004

Hydravision -pelitiimin kehittämästä kauhupelistä on ilmestynyt uutta tietoa. Peli on kuvattu isometrisestä kuvakulmasta, eli pitkälti samaan tyyliin kuin Silent Hill -pelisarja.
Obscuressa pelaaja ohjaa viittä hahmoa, näiden selvittäessä salaperäisiä katoamisia koulussaan. Pelin alussa valitaan yksi hahmo ja sille seuralainen, jota ohjaa tekoäly. Jännittävän pelistä tulee luultavimmin tekemään se, että käytössä on vain nämä viisi hahmoa, joten yhden kuollessa siirtyy pelaaja ohjastamaan seuraavaa. Obscurea ei myöskään ole suunniteltu pelattavaksi läpi yhdellä hahmolla, joten todellista survival horroria on odotettavissa, kun viimeinen oppilas on henkitoreissaan.

Kuten muissakin tämän lajityypin peleissä, myös Obscuressa pimeydellä on suuri osa. Hirviöt nimittäin langettavat ympärilleen pimeyden kehän, joten ilman valoa voi niiden päihittäminen olla lähes mahdotonta. Jokaisella eri vihollistyypillä on myös heikko kohtansa. Jotkut saattavat pelintekijöiden mukaan vaikuttaa lähes voittamattomilta, kunnes pelaaja keksii keinon niiden tappamiseen.

Lisämausteena ja kenties pelin kiinnostavimpana puolena pelissä on myös co-op -pelimuoto. Vielä ei ole tiedossa toimiiko yhteistyömoodi jaetulla, vai koko ruudulla.

Maahantuojan mukaan pelin pitäisi ilmestyä 17.9.

Viralliset kotisivut (trailereita ja kuvia): Obscure