Obsidian kehittää Alien-ropen

Kirjoittanut: Livegamers

14.12.2006

Sega julkaisi eilen tiedotteen jossa kerrottiin, että Obsidian Entertainment tulee kehittämään Alien-lisenssiin perustuvan roolipelin. Uutisoimme Segan lisenssihankinnasta maanantaina.
Obsidian tunnetaan viallisena mestariteoksena pidetystä Star Wars: Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords -pelistä ja Neverwinter Nights 2:sta, joka sekin on saanut kritiikkiä ja ylistystä osakseen – yhtiön takana on kuitenkin vuosien tietotaitoa ajalta, jolloin yhtiön johtohahmot olivat töissä edesmenneessä Black Isle -pelistudiossa.

Maanantaisessa julkistuksessa puhuttiin myös FPS-pelistä joka perustuisi Alien-lisenssiin, joskaan pelin kehittäjää ei kerrottu. Segan Alien-sivulla kuitenkin oli GamingTarget-sivuston mukaan Obsidian Entertainmentin nimen ohella myös Gearbox Software. Yhtiön logo poistettiin kuitenkin pian. Virallista ilmoitusta FPS-pelin kehittäjästä odotetaan lähiaikoina.

”Obsidianin historian ja ansioiden takia olivat he ensimmäinen valintamme Alien-roolipelin kehittäjäksi”, sanoo Simon Jeffery Segalta. ”He ovat ainoa kehittäjä, joka pystyy tehokkaasti yhdistämään Alien-mytologian ja kiehtovan roolipelin luodakseen parhaan mahdollisen Alien-kokemuksen.”

”Olemme erittäin innostuneita, kun pääsemme työskentelemään Segan loistavien tuotanto- ja julkaisutiimien kanssa. Pyrimme luomaan parhaan mahdollisen ja syvän Alien-pelikokemuksen pelaajille ympäri maailmaa,” sanoo Feargus Urquhart, Obsidianin johtaja. ”Eeppisen roolipelin rakentaminen näin upean lisenssin pohjalta on todella suuri kunnia.”

Lähde: Lehdistötiedote, GamingTarget