Ohjaaja spekuloi Watch Dogsin jatkumisella

Kirjoittanut: Livegamers

17.01.2015

Watch Dogsin luova ohjaaja Jonathan Morin kertoi GamesTM-sivustolle ajatuksiaan pelisarjan tulevaisuudesta kuitenkaan vahvistamatta jatkoa.
”Pelaajat rakastivat ideaa toisista pelaajista jotka luovat vaihtoehtoisen todellisuuden peleissään. Nyt kun tiedämme sen, se avaa meille uusia mahdollisuuksia sille, mitä moninpeli voi tehdä”, Morin kertoo.

Morin ja koko hänen tiiminsä harkitsevat kaikkia mahdollisuuksia jatko-osalle. Jopa niitä, jotka alunperin otettiin pois pöydältä ensimmäisen Watch Dogsin kohdalla.

”Kyse onkin pelisarjan alkuperäisen idean näkemisestä uudessa valossa, ei ensimmäisen pelin vikojen korjaamisesta. En pidä Watch Dogsia täydellisenä millään tapaa, tilaa on paljon kehitykselle. Emme kuitenkaan aina näe tätä, kun saamme pelin valmiiksi. Toimitamme sitä, mitä uskomme brändin olevan sillä hetkellä”, Morin jatkaa.

Julkisuuteen ei ole vielä kerrottu mahdollista julkaisupäivämäärää tulevalle Watch Dogsille, tai edes virallista tiedotetta siitä, tuleeko pelille jatko-osa.

Jonathan Morin kuitenkin kertoi aiemmin Eurogamerille, että jatko-osan kehitys ei todellakaan kestäisi yhtä kauan kuin ensimmäisen osan kanssa, jota kehitettiin viisi vuotta.