Onelle päivitys maaliskuussa, valkoinen konsoli tulossa?

Kirjoittanut: Livegamers

30.01.2014

Microsoftin Xbox One saa ensimmäisen ison päivityksensä maaliskuussa, raportoi The Verge -verkkojulkaisu. Päivityksen kerrotaan korjaavan Xbox Livessä ilmaantuneita vikoja Onella, sekä muita järjestelmää koskevia vikoja. Muun muassa party chat -ominaisuuden viat pitäisi korjaantua päivityksen myötä.
Anonyymi NeoGAF-foorumin käyttäjä on kertonut myös Microsoftin harkitsevan valkoisen konsolin myynnin aloittamista myöhemmin tänä vuonna, jonka myös The Verge on kertonut varmistaneensa.

Muita huhuja on kerrottu olevan se, että Microsoft on testaamassa Onea ilman blu-ray-asemaa ja mahdollisesti aloittavansa myyvän konsolia ilman levyasemaa.

Yksi kiinnostavimmista huhuista on julkaisuajankohta niihin maihin, mihin Xbox Onea ei ole vielä julkaistu. Suomi saisi oman konsolinsa huhtikuussa seuranaan Japani, Etelä-Korea, Taiwan, Singapore, Hong Kong, Venäjä, Ruotsi, Norja, Tanska, Kolumbia, Chile ja Argentiina. Lokakuussa One julkaistaisiin taas seuraavissa maissa: Kiina, Puola, Tsekki, Unkari, Kreikka, Portugali, Slovakia, Turkki, Saudi-Arabia, Etelä-Afrikka, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat, Israel, Intia, Indonesia ja Egypti.