Ori and The Blind Forest viikossa plussalle

Kirjoittanut: Livegamers

10.04.2015

Viime kuussa julkaistu Ori and the Blind Forest oli sekä arvostelijoiden että pelaajien mieleen. Tämä näkyy myös studion kirstussa, kun peli toi plusmerkkisen tuloksen jo ensimmäisen viikon jälkeen.
”Microsoft on todella iloinen, joten katsotaan mikä on Orin tulevaisuus”, kiusoittelee Moon Studiosin perustaja Thomas Mahler NeoGAFin foorumeilla.

”Minulla on nyt jonkinlainen käsitys siitä, mihin suuntaan tahtoisimme pelisarjaa viedä, jos siis haluaisimme jatkaa Oriin liittyvällä projektilla. Luulen, että kehitimme suuren maailman muistettavilla hahmoilla ja uskon, että meillä on potentiaalia jatkaa tätä tarinaa.”

Thomas Mahler myös väläyttelee Orista kertovaa elokuvaa.

”Olisi uskomatonta, jos joku elokuvastudio ostaisi oikeudet ja tekisi elokuvan Orista. Uskoakseni kehittämämme tarina sopisi myös siihen tarkoitukseen oikein hyvin.”

Mahler ei kuitenkaan halua vahvistaa sen enempää jatko-osaa pelille tai sitä koskevaa elokuvaakaan. Uusi päivitys Oriin on kuitenkin tulossa, joka korjaa harvinaisen, mutta pelin etenemisen estävän bugin.

Slayah85 arvosteli Ori and the Blind Forestin. Lue arvostelu, mikäli et sitä vielä ole tehnyt.

Tarkennus 10.4. klo 20.50: Peli oli tuottoisa Microsoftille ensimmäisen viikon jälkeen, ei kehittäjälle. Moon Studios itse pääsi plussalle ”parin / muutaman viikon jälkeen”, tarkensi kehittäjän yksi perustajista Gennadiy Korol.