Osa Microsoftin E3-paljastuksista julki?

Kirjoittanut: Livegamers

16.06.2008

Ensi kuussa järjestettävät E3-messut lähestyvät jälleen ja huhumyllyt messujen paljastuksista ovat jo käynnistyneet. Tällä kertaa NeoGAF-forumin jäsenet ovat tehneet mielenkiintoisen löydön erään markkinatutkimusyhtiön kotisivuilta ja saaneet irti uutta tietoa monista Microsoftin ja Activisionin uusista projekteista. Ohessa lyhyesti tärkeimmät löydöt:
*Mii-tyyppiset hahmot tekevät tuloaan myös Xbox 360:lle. Avatareiksi nimetyt, pelaajan omat hahmot korvaavat ilmeisesti nykyiset Gamerpicturet kokonaan jouluun mennessä. Hahmot näyttävät parin kuvan perusteella hyvin kustomoitavilta ja erityyppisiltä kuin Miit. Ne ovat ilmeisesti myös animoituja ja niitä voi käyttää useissa peleissä.

*Forza Motorsport 3 on massiivisempi kuin yksikään aikaisempi autopeli. Mukana on yli 400 autoa ja 100 rataa. Peli saattaa olla jopa niin iso, ettei se mahdu yhdelle DVD-levylle. Sarjan ensimmäisestä osasta tuttu point-to-point -pelimuoto tekee paluun ja uutuutena mukana on myös muun muassa drag-, drift- ja oval-pelimuodot. Myös ladattavaan lisäsisältöön kerrotaan panostettavan hyvin monella eri tavalla ja kyselyssä ei suljeta pois vuosittaisen DLC-päivityksen mahdollisuuttakaan.

*Lips on Microsoftin vastine Sonyn Singstarille. Pelin mukana tulee kaksi langatonta mikrofonia ja 30 kappaletta levyllä. Singstarin tapaan myös ladattava lisäsisältö on tärkeässä roolissa. Mikrofoneissa on myös liikkeentunnistin, joten kappaleen tahtiin tanssimalla saa lisäpisteitä. Pelin suurin ominaisuus on kuitenkin omien kappaleiden tuonti suoraan CD:ltä tai iPodilta. Peli osaa tunnistaa kappaleen vokaaliraidan ja poistaa sen. Lyriikat tuotuihin kappaleisiin voi kirjoittaa itse.

*Guitar Hero World Tour sisältää musiikkia mm. seuraavilta artisteilta ja bändeiltä: Jimi Hendrix, The Doors, Foo Fighters, Smashing Pumpkins, Korn, System of a Down, Ozzy Osbourne, Interpol ja Muse. Pelin mukana tulevan kitaran kaula on kokonaan kosketusherkkä, joten pelaaja voi käyttää kitarointiin mitä tahansa aluetta kaulalta. Rummut, mikrofonin ja kitaran sisältävän setin hinnaksi Amerikassa varmistui samalla $179,99.

*Tony Hawk´s Adrenaline sisältää uuden liikkeentunnistavan laudan Wii Balance Boardin tyyliin myös Xbox 360:lla ja PS3:lla.

*Uusia lisenssipelejä: Marvel Ultimate Alliance 2, Spiderman VS. Marvel Zombies, Transformers 2, Spiderman: Web of Shadows.

Lisää tietoa näistä kaikista kuulemme varmasti heinäkuun 15. päivä alkavilta E3-messuilta. Tällä hetkellä löytöihin kannattaa kuitenkin suhtautua vielä huhuina.