Osallistu Livegamersin kesäkilpailuun *päivitetty*

Kirjoittanut: Livegamers

05.07.2010

Livegamers järjestää kesän kunniaksi ja kiitokseksi uudistustyöhön osallistuneille kilpailun, jossa voi voittaa nohevia peliaiheisia palkintoja.
Osallistuminen on hurjan helppoa:

1. Tee tili Livegamersiin tai kirjaudu sisään jo olemassa olevalla tililläsi.

2. Käytä Livegamersia ja kerro meille mitä uudistuksia kaipaisit. Ehdotukset voivat olla ilmoituksia bugeista, rakentavaa palautetta käytettävyydestä tai vaikkapa ideoita uusista ominaisuuksista.
Esitä ehdotuksesi keskustupalstalla, johon pääset myös tästä.

Eikä huolta, otamme mukaan arvontoihin ja valintaan kaikki jo kesäkuussa hyviä ehdotuksia tehneet.

Heinäkuussa arvomme tai valitsemme parhaan uudistusehdotuksen tai ideanikkarin. Palkintoina on jaossa pelejä, t-paitoja ja muuta peliaiheista kivaa.

Ensimmäisenä maanantaina 5.7. arvomme tähän mennessä tulleista keskustelupalstan parannusehdotuksista ensimmäisen voittajan. Palkintona onnellinen voittaja saa Microsoftin tarjoaman upouuden Crackdown 2 -pelin.

Osallistu, vaikuta ja voita!

Livegamers toivottaa käyttäjilleen hyvää kesän jatkoa!

*PÄIVITYS* Ensimmäisen viikon onnellinen voittaja on nyt arvottu. Uunituoreen Crackdown 2:n saa käyttäjä nimeltään: Hynezi. Onnittelut voittajalle.

*PÄIVITYS* Toisen viikon onnelliseksi voittajaksi valittiin aktiivista ja asiallista viestittelyä uudistus-ketjussa harrastanut newis. Onnittelut voittajalle.

Jos tällä kertaa ei onni suosinut niin ei hätää. Loppukesästä on taas lisää pelihyvää jaossa.