Osallistu pääsiäisen kisaputken 2. skabaan!

Kirjoittanut: Livegamers

04.04.2015

On se aika vuodesta, kun lapset ovat käyneet virpomassa ja on aika nauttia vapaapäivistä mämmin, suklaamunien ja videopelien kanssa. Livegamersissa pääsiäinen tarkoittaa jo perinteeksi muodostunutta kilpailuputkea.
Livegamersin pääsiäisen kilpailuputken toisen päivän teemana on Easter Eggs, eli pääsiäismunat.

Pääsiäismunan tuunaus / ikimuistoisin Easter Egg

Tuunaa pääsiäismuna. Muna voi olla kananmuna tai mikä vaan munalta näyttävä koristeltavissa oleva esine. Tyyli on vapaa, mutta munassa täytyy esiintyä Livegamersissa käyttämäsi nimimerkki. Livegamersin munaraati valitsee parhaan luomuksen, jolla voittaa päivän pääpalkinnon.

Jollei luovuus näin pääsiäisenä oikein pääse valloilleen, niin kerro vaihtoehtoisesti ikimuistoisin Easter Egg, johon olet jossain pelissä törmännyt. Pääpalkinnon lisäksi arvotaan lohdutuspalkinto kaikkien vastanneiden kesken.

Lähetä vastauksesi yksityisviestillä Ouchille otsikolla Pääsiäiskilpailu. Vastausaikaa on aina sunnuntain kilpailun julkistamiseen asti. Lisää viestiin myös nimesi, osoitteesi, asuinpaikkakuntasi sekä postinumerosi, jotta palkinto saadaan perille.

Palkinnot postitetaan ainoastaan Suomessa asuville käyttäjille. Kilpailuun voi osallistua kaikki Livegamersin rekisteröityneet käyttäjät, joilla ei ole aktiivista turnaus- ja kilpailukieltoa.

Pääpalkinnon tarjoaa 3H Distribution. Alla olevien lisäksi palkintopakettiin tarttuu hieman pääsiäisyllätyksiä:

1kpl WWE 2K15 -peli, Xbox One
1kpl Borderlands The Pre-Sequel -juliste
1kpl Call of Duty: Ghosts -pipo

Lohdutuspalkintona Xbox Suomen tarjoamat pelit latauskoodina Max: Curse of the Brotherhood ja LocoCycle, Xbox Onelle.