Osallistu pääsiäisen kisaputken viimeiseen kisaan!

Kirjoittanut: Livegamers

06.04.2015

On se aika vuodesta, kun lapset ovat käyneet virpomassa ja on aika nauttia vapaapäivistä mämmin, suklaamunien ja videopelien kanssa. Livegamersissa pääsiäinen tarkoittaa jo perinteeksi muodostunutta kilpailuputkea.
Livegamersin pääsiäisen kilpailuputken neljännen ja samalla viimeisen päivän aiheena ovat pelihahmot. Päivän kilpailussa käyttäjän tulee arvata muiden pelihahmojen ”kirjoittamien” vihjeiden perusteella mikä pelihahmo on kyseessä.

Mikä pelihahmo?

1. Henkilö kykenee repimään omituisia aukkoja ilmaan. Aukkoja, joihin kävellessään hän vain katoaa. Uteliaisuudesta päätellen kaikki tämä on hänelle jotenkin vierasta ja uutta. Hän on tavattoman innostunut musiikista ja tanssimisesta. Aivan kuin häntä olisi pidetty neljän seinän sisällä kaikki nämä vuodet?

2. Hän on alukseni paras tiedemies ja ehkäpä huonoin laulaja. Aluksi hän vaikutti hengästyttävän malttamattomalta ja poukkoilevalta persoonalta, mutta olen tottunut siihen vähitellen. Kliinisen kuoren alla kytee kuitenkin suuria ongelmia hänen aiempien elämänvalintojensa tähden.

3. Olen tavannut hänet vasta kerran, erään tien varrella. Hänen kärryistään oli irronnut rengas ja mies oli asiasta hivenen hermostunut, kuljetti hän kuitenkin äitinsä ruumista kyseisillä kärryillä. Mies vaikutti nopean tapaamisen perusteella hivenen…..epästabiililta ja muutenkin erikoiselta tyypiltä.

Lähetä vastauksesi yksityisviestillä Spesille otsikolla Pääsiäiskilpailu. Vastausaikaa umpeutuu tiistaiaamuna klo 12:00 Lisää viestiin myös nimesi, osoitteesi, asuinpaikkakuntasi sekä postinumerosi, jotta palkinto saadaan perille. Palkinnot postitetaan ainoastaan Suomessa asuville käyttäjille. Kilpailuun voi osallistua kaikki Livegamersin rekisteröityneet käyttäjät, joilla ei ole aktiivista turnaus- ja kilpailukieltoa.

Kaikkien oikein vastanneiden arvotaan alla oleva 3H Distributionin tarjoama palkintosetti:

1 kpl Borderlands The Pre-Sequel -peli, (Xbox 360)
1 kpl Call of Duty: Ghosts -pipo, musta
1 kpl Borderlands the Pre-sequel juliste

Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan Xbox Suomen tarjoamat Max: Curse of the Brotherhood ja LocoCycle -pelikoodit Xbox Onelle.