Osallistu ystävänpäiväkilpailuun!

Kirjoittanut: Livegamers

13.02.2015

Ystävänpäivä. Päivä, jolloin kaikki on pinkkiä, joka paikassa on sydämiä ja ruusut sekä suklaarasiat menevät kaupaksi paremmin kuin minään muuna päivänä. Yllättävän moni kuitenkin viettää ystävänpäivän peliohjain kädessä ja mikrofoni suun edessä pelaten ystäviensä kanssa, joita ei välttämättä ole koskaan edes nähnyt.
Oletko havahtunut puoli kolmelta yöllä siihen, kun mahaan koskee liiasta nauramisesta? Onko ohjain lennellyt pitkin seiniä? Oletko kokenut jotain ainutlaatuista pelikavereidesi kanssa?

Livegamers järjestää yhteistyössä Gamecodes.fi:n kanssa ystävänpäiväkilpailun, jossa haluamme kuulla hauskimman, raivostuttavimman tai muuten mieleen jääneen tapauksen pelitantereelta, jonka olet kokenut pelikavereidesi kanssa.

Kaksi parasta kertomusta palkitaan GameCodes.fi:n tarjoamalla vuoden Xbox Live Gold tai PlayStation Plus -jäsenyydellä.

Lähetä tarinasi viimeistään 15. helmikuuta kello 23:59 mennessä yksityisviestillä Oneimalle. Lisää viestin otsikoksi Ystävänpäiväkilpailu ja perään palkintotoiveesi. Esimerkiksi Ystävänpäiväkilpailu – Xbox. Yksittäinen käyttäjä voi osallistua joko Xbox- tai PlayStation -kilpailuun.