”Osta Fallout 4, saat Fallout 3 kaupan päälle” -tarjous päättyy helmikuussa

Kirjoittanut: Livegamers

11.11.2015

Microsoftkertoi E3-pelimessuilla Fallout 4 -pelin ostajien saavan ilmaisen kappaleen Fallout 3 -peliä kaupan päälle. GameSpot onnistui kaivamaan esille tiedon, ettei tarjous ole voimassa ikuisesti, vaan ilmaiskappaleen saa vain, jos ostaa Fallout 4 -pelin Xbox Onelle ennen 6. helmikuuta 2016.
Fallout 3 on yksi Xbox 360 -peleistä, jotka tulevat olemaan yhteensopivia Xbox Onen kanssa. Taaksepäin yhteensopivien pelien lista on luvattu julkaista tänään, mutta jo nyt tiedetään, että Falloutin lisäksi yhteensopivia pelejä ovat ainakin alkuperäinen Gears of War ja ensimmäinen Mass Effect. Kaikkien yhteensopivien 360-pelien lista on julkaistu, kuten aiemmin kerroimme.

Taaksepäinyhteensopivuus on tulossa Xbox One -päivityksen yhteydessä 12.11.2015, kun Onen käyttöliittymä päivitetään Windows 10 -malliseksi. Microsoftin Xbox-johtaja Aaron Greenberg totesi Gamespotille marraskuun alussa, kuinka Xbox One olisi ainoa nykykonsoli, joka mahdollistaa vanhan sukupolven pelien pelaamisen ja ennakoi, että moni vanha 360-pelaaja päivittää konsolinsa uuteen.