Overwatch saadaan myös konsoleille

Kirjoittanut: Livegamers

06.11.2015

Päivitys 6.11 klo 11:55:
Overwatch: Origins Edition julkaistaan 2016 keväällä PC:n lisäksi myös PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Huhu vahvistui todeksi Blizzardin nettisivuille vuotaneesta mainoskuvasta, joka vedettiin ripeästi pois eetteristä:

Pelin hinnoittelupolitiikasta ei vielä ole selkoa. Blizzard ei ole paljastanut toistaiseksi onko kyseessä free-to-play, täysihintainen julkaisu vai kenties jotain siltä väliltä. Pelin konsoliversiot ja lisätiedot tullaan suurella todennäköisyydellä julkistamaan BlizzCon 2015 -tapahtumassa myöhemmin tänään.

Alkuperäinen uutinen:

Gamestop väittää saaneensa tiedon, että Blizzardin uusin peli julkaistaisiin myös PlayStation 4- ja Xbox One -konsoleille, Game Informer tiedottaa.

Blizzardin ensimmäinen uusi pelinimike 17. vuoteen paljastettiin viime vuoden marraskuussa Blizzconissa. Peliä luonnehditaan ensimmäisen persoonan shooteriksi, missä ryhmän yhteistyöllä on suuri merkitys.

Pelin konsoliversioiden hinnaksi ilmoitetaan 59,99 Yhdysvaltain dollaria (noin 55 euroa) ja julkaisupäivä kaikille versiolle olisi vuoden 2016 viimeinen päivä.

Blizzard ei kiellä eikä myönnä uutisen paikkaansapitävyyttä Game Informerin edustajalle. Sen sijaan Blizzardilta kehoitetaan seuraamaan nyt viikonvaihteessa alkavan BlizzConin avajaisseremoniaa tarkasti.

”Me olemme innoissamme siitä, että saamme jakaa kaikille lisätietoja Overwatch-pelistä nyt viikonvaihteessa BlizzConilla ─ Varmistakaa osallistumisenne ilmaiseksi avajaisseremoniaan osoitteessa www.BlizzCon.com, Blizzardin edustaja kertoo sähköpostissaan.

Avajaistilaisuus alkaa perjantaina klo 21 Suomen aikaa.

Alla katsottavissa Overwatch Gameplay Trailer.