Päivän vuoto: Uncharted-kokoelma PS4:lle?

Kirjoittanut: Livegamers

04.06.2015

Päivitys 4.6 klo 17:13:
Sony vahvisti vuotaneen tiedon Uncharted: The Nathan Drake Collectionin saapumisesta virallisessa blogissaan. Sony tuo PlayStation 3 -konsolilla nähdyn Uncharted-trilogian PlayStation 4:lle lokakuussa 2015. Tarkaksi julkaisupäiväksi ilmoitettiin 7. lokakuuta. Remasteroiduista versioista vastaa Bluepoint Games Pelien luvataan pyörivän 1080p-resoluutiolla ja 60fps:n ruudunpäivityksellä. Peleihin luvataan myös muita fisuaalisia ehosteita.

Paketin ostaneet pääsevät aikanaan käsiksi PlayStation 4:lle 2016 saapuvan Uncharted 4: A Thief´s Endin moninpelibetaan. Uusintapaketista julkaistiin myös traileri:

Alkuperäinen uutinen:

Pohjois-Amerikan PlayStation-kaupan sivuilla vilahti Sonyn vielä julkistamaton yllätys: Uncharted: The Nathan Drake Collection. Mainoskuva oli nähtävillä hetkellisesti kaupan mobiilisivuilla. Kuva luonnollisesti poistettiin pikaisesti, mutta internet oli jälleen hereillä. Paketti sisältänee PlayStation 3:lla nähtyjen Uncharted, Uncharted 2 ja Uncharted 3 -julkaisujen remasteroinnit PlayStation 4 -konsolille.

Uncharted 4:n julkaisu on ajoitettu vuodelle 2016, joten vuotaneen paketin julkaisuajankohta osunee kuluvan vuoden loppupuolelle. Sony tai pelinkehittäjä Naughty Dog ei ole kommentoinut vuotoa virallisesti, mutta Naughty Dogin Neil Druckmann totesi twitterissä lyhyesti asian tulleen julki hieman liian aikaisin ja palaavansa aiheeseen pian.