Palautekisa ratkennut

Kirjoittanut: Livegamers

08.12.2010

Pyysimme teitä antamaan palautetta palvelusta ja saimmekin hurjan määrän hyviä vinkkejä palvelumme parantamiseksi. Voittajaa oli erittäin vaikea valita. Parhaan palautteen antaja palkitaan 1000 Microsoft-pisteellä, ja potin vei tällä kertaa Poison FIN -niminen käyttäjämme. Alla mielestämme paras palaute.
”1. Mitä mieltä olet Livegamersin ulkoasusta?

LG:n uudistutta olin erittäin ärsyyntynyt siitä, että sivun ulkoasu oli muuttunut vihreän ja tumman sekoituksesta vaaleaksi. Mutta nyt kun on saatu vanhaa, tuttua ja turvallista ulkonäköä, olen erittäin tyytyväinen. Sivusto on jopa selkeämpi ja helpompi käyttää kuin entinen LG. Eli erittäin näyttävä ja helppo käyttää, tykkään.

2. Mitä mieltä olet moderointilinjasta?

Vaikuttaisi melko toimivalta. Moderaattorit ovat asiallisia ja puuttuvat tehokkaasti tilanteisiin jotka menevät trollauksen yms. puolelle. Ei valittamista tämän osilta. Vaikka kuri on tarpeellista, niin välillä pistänyt silmään vähän turhan piikitteleviä kommenttejä erään moden puolesta. Jossain mielessä myös toivoisin ylläpidon ja moderaattorien aktiivisempaa osallistumista keskusteluihin, vaikka viestejä heiltä välillä näkyykin.

3. Minkä kouluarvosanan (4–10) antaisit palvelulle?

8. Mikään ei ole täydellistä, vaikka lähelle voi päästä. Aina on kehittämiselle varaa, ja aina tunnutaan liikkuvan parempaan suuntaan.

4. Missä on eniten parantamisen varaa?

Profiilisivu voisi olla hieman monipuolisempi, ja sivuston taustaväri voisi olla tummempi. Myös kun olet lukenut uusimmat viestit aiheista, voisi aiheen lihavointi poistua etusivulla, jolloin on helpompi huomata onko aiheeseen tullut uusia viestejä. Ja ehkäpä voisi lisätä jonkinlaisen kursivoinnin aiheisiin johon olet kirjoittanut, ja viestiin/aiheeseen on vastattu.

5. Mihin olet erityisesti tyytyväinen?

Näin yleisesti ulkoasuun, sivuston toimivuuteen ja siihen, että avatar/valokuviin tuli mahdolliseksi png. Myöskin se, että LG järjestää paljon kilpailuja pelaajille ja uutiset ovat aina tuoreita.

6. Vapaamuotoinen palaute

Jo yli kolme vuotta itselläni takana LG:n jäsenenä. Olin iloinen että sivustoa minulle aikoinaan suositeltiin, en ole katunut. Odotan mielenkiinnolla mitä tulevat vuodet tulevat sisältämään niin LG:n kuin pelaamisen osilta. Kiitoksia ylläpidolle ja muille jotka pitävät sivustoa pystyssä, meillä suomalaisillakin Livettäjillä on paikka missä kokoontua.

7. Ikäsi (vapaavalintainen)?

21-vuotias.”

Livegamers kiittää kaikkia osallistujia sekä onnittelee voittajaa!