Parabellum – taktinen räiskintä 360:lle

Kirjoittanut: Livegamers

16.08.2006

Itsenäinen pelinkehittäjä Acony Games kertoi, että he ovat kehittämässä taktista räiskintäpeliä nimeltään Parabellum Xbox 360:lle, PS3:lle ja PC:lle. Parabellumia kuvaillaan nimellä SFPS, eli Strategy First Person Shooter ja peli käyttää Unreal 3 -pelimoottoria.
Acony on käyttänyt lukuisia ammattipelaamiseen keskittyviä yhteisöjä apuna pelinsä kehityksessä ja pyrkii tyydyttämään niin ammattimaisten pelaajien kuin rentojen pelailijoiden tarpeet pelillään. Pelin kehityksessä on panostettu yksinpelin lisäksi vahvasti moninpeliin.

Parabellumin juoni pyörii terrori-iskun ympärillä. Salaperäinen terroristijärjestö ”Black November” uhkaa New Yorkia ydinaseella. Terroristijärjestön tavoitteena on aiheuttaa kaikkien Yhdysvaltain sotilasjoukkojen perääntyminen Lähi-idästä. Yhdysvaltojen hallitus ei pysty suostumaan vaatimukseen ja lähettää Special Forces Operation Detachment Delta -osaston jäljittämään terroristeja ja pommia.

Pelissä tulee olemaan myös moninpeli ja pelinkehittäjät ovat kehuneet, että moninpeliympäristö tulee olemaan myös suurin tähän mennessä – pelattavana on kokonainen kaupunki. Lehdistötiedotteesta voi päätellä, että pelissä on jonkinlainen moninpelikampanja, jossa tavoitteena on vallata koko New Yorkin kaupunki.

Pelin mahdolliseksi julkaisuajankohdaksi kerrottiin ensi vuoden toinen neljännes.