Paratiisin ystäville jälleen nannaa

Kirjoittanut: Livegamers

26.01.2009

Criterion Games osaa hemmotella fanejaan. Pelaajille on taas tarjolla uutta sisältöä Burnout Paradisen maailmaan. Ilmainen ladattava sisältöpaketti, joka ilmestyy 6. päivä helmikuuta sisältää seuraavia uudistuksia:

– Pelin sisään ympätty kauppa, Burnout Store, josta voi ostaa itselleen myös kauppapaikalta löytyviä lisäsisältöpaketteja.
– Alussa saatavien autojen käyttäytymistä on viilattu aloittelijoille sopivammaksi. Myös muiden autojen käyttäytymistä on hieman paranneltu. Autojen statistiikkaa on myös hieman muutettu, jotta kilpureiden vertailu olisi helpompaa.
-Stunttikisojen kelloa on hienosäädetty auttamaan aloittelijoita ja pitämään ammattilaiset tiiviisti ruodussaan.
– Kaikkien kisojen vaikeustasoja on hieman säädetty tasapainoisemmiksi.
– Road Rage -kisojen kellon toimintaa on muutettu haastavammaksi.
– Pelimaailmasta löytyvät piilotetut objektit, kuten superhypyt ja valotaulut ovat nyt selkeämmin havaittavissa. Paratiisin valoa on myös lisätty, jotta myös yöllä näkee eteensä.
– Kauan kaivattu Restart-toiminto on vihdoin lisätty kisoihin.
– Aloittelijoita varten suunnattu, nyt automaationa toimiva Barrel Roll, on myös lisätty peliin.

Paratiisissa kaahaileville on tarjolla myös maksullista sisältöä peliin. Nimittäin samana päivänä kauppapaikalle ilmestyy Party Pack -nimellä kulkeva lisäkilke peliin. Party Pack heittää erilaisia haasteita pelattavaksi kaveriporukalla. Maksullisen paketin mukana tulee myös uusia saavutuksia peliin.

Lisäsisältöä on luvassa vielä myöhemminkin, sillä Criterion Gamesilta paljastetaan pelin saavan lisää autoja lähitulevaisuudessa.