PC Gamers hakee uutisavustajia

Kirjoittanut: Livegamers

02.11.2006

Talvi tekee nopeasti tuloaan ja myös peliala on uusien nimikkeiden myötä herännyt jälleen kukoistukseen. Haemme nyt ahkeria avustajia vahvistamaan PC Gamersin uutispuolta. Ensisijaisesti haussa on englannin kieltä sujuvasti taitavia uutisnikkareita, mutta tarvetta on myös suomenkieliselle uutisoinnille.
Livegamersin historian suurin yksittäinen uudistus tapahtui 17. lokakuuta, kun sivustoomme liitettiin mukaan suosituimmat moninpelit kattava PC-turnauspuoli, pcgamers.fi. PC Gamersin julkistaminen on näyttäytynyt muun muassa käyttäjä- ja klaanimäärien rajuna kasvuna. PC-puolella on tätä nykyä jo yli 150 klaania, ja ensimmäiset turnaukset ovat alkamassa lähiaikoina.

Haemme avustajia

Haemme ahkeria avustajia vahvistamaan uutisosastoamme PC-puolella. Erityisesti etsimme englannin kielen hallitsevia uutisnikkareita, mutta haku on avoinna myös suomenkielisten uutisten kirjoittajille. Jos olet mielestäsi pätevä uutistykki ja olet kiinnostunut työskentelemään Suomen dynaamisimmalla pelisivustolla, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot nimesi, ikäsi sekä käyttäjätunnuksesi PC Gamersissa. Kerro myös itsestäsi, osaamisistasi sekä liitä hakemukseen mukaan kaksi vapaavalintaista, itsekirjoitettua suomen- tai englanninkielistä uutista lähteineen.

Hakemuksen voit lähettää 15.11. mennessä ylläpidolle (admins(at) livegamers.info).