PC Gamers toivottaa hyvää uutta vuotta 2007!

Kirjoittanut: Livegamers

31.12.2006

Vuosi 2006 oli Livegamersille erittäin mielenkiintoinen. Keväällä, tarkemmin sanottuna 1. huhtikuuta ilmoitimme, että Livegamers kansainvälistyy antamalla ulkomaalaisille käyttäjille mahdollisuuden käyttää sivujamme englannin- ja ruotsinkielisinä.
Lokakuun 17. päivänä julkistimme PC-käyttäjille tämän oman osion, PC Gamersin. PC-puoli sai käsittämättömän suosion; viikon aikana sivuillemme rekisteröityi noin 500 uutta käyttäjää ja samaisena aikana luotiin noin 110 uutta klaania – niistä suurin osa oli PC-klaaneja.

PC Gamersin pääasiallinen tarkoitus on antaa Suomen PC-pelaajille mahdollisuus osallistua mittaviin, ammattitaidolla hoidettuihin turnauksiin suosituimmissa peleissä. Ensimmäinen PC-turnaus, joka pelattiin Counter-Strike 1.6 -pelissä, saikin suuren suosion. Turnaukseen osallistui 76 suomalaista klaania ja turnauksen voitti Afterlife-Gaming.

Livegamersin päämääränä on aina ollut tarjota käyttäjillemme kattava sivusto josta on saatavilla kaikki tarpeellinen, kuten aktiiviset uutis-, peliarvostelu-, foorumi-, klaani- ja turnausosiot sekä monipuolisia toimintoja aina käyttäjien omia profiilisivuja ja blogitoimintoja myöten. Saamamme palautteen kautta tiedämme, että olemme saavuttaneet päämäärämme erittäin hyvin.

Myös vuosi 2007 tulee olemaan haasteellinen ja yllätyksellinen uusien toimintojen sekä kasvavan käyttäjämäärän osalta. Suuri kiitos kaikille käyttäjillemme – erityiskiitos niille käyttäjille, jotka ovat antaneet palautetta sekä parannusehdotuksia sivuston toimintoihin. Kiitokset kuuluvat myös vuoden 2006 aikana Livegamersin ja PC Gamersin toimintaan osallistuneille avustajille, moderaattoreille sekä yhteistyökumppaneillemme!