Pelialan palkinnot jaetaan FIGMA-gaalassa

Kirjoittanut: Livegamers

08.02.2008

Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry jatkaa suomalaisia alkuvuoden gaala-perinteitä ja järjestää ensimmäisen kerran pelialan palkintogaalan.
FIGMA-gaala toimii pelialan yhteen kokoavana tapahtumana, jossa palkitaan vuoden parhaimmat pelit ja jaetaan vuoden 2007 aikana myynnin perusteella ansaitut platina- ja kultapelit.

FIGMA-gaala 2008 järjestetään keskiviikkona 13.2. Ravintola Bankissa.

Tämän vuoden teemana FIGMA-gaala yhdistää illan aikana musiikkipelien suuren kasvun johdosta suomalaisia rock- ja pop-esiintyjiä SingStariin ja RockBandiin.

”Liitymme näin jo 40-luvulla elokuvien aloittamaan kotimaiseen viihdealan palkintoperinteeseen mukaan. Musiikki ja TV aloittivat omansa 80-luvulla. Kyllä Suomen nopeimmin kasvavan viihteen alan on vihdoin 2000-luvulla päästävä mukaan”, iloitsee FIGMAn toiminnanjohtaja Riku Olkkonen gaalan synnytystuskien keskellä.

Lue gaala-illan tapahtumista Livegamersista torstaina 14.2.

Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry:n jäseniä ovat AMO, Atari, Electronic Arts, K E Media, Microsoft, Nokia, Nordisk Film, PLAN 1, Sony Computer Entertainment Europe, Toptronics ja Vivendi Games.