Peliarvosteluissa The Witcher 3 ja The Elder Scrolls Online

Kirjoittanut: Livegamers

29.06.2015

Livegamersin henkilökunta on jälleen ahkeroinut ja parikin tuoretta peliä on saanut tuomionsa. Mitä mieltä arvostelijat olivat The Witcher 3: Wild Hunt ja The Elder Scrolls Online -peleistä?
”Rivian Geralt käyskentelee läpi Pohjoisten kuningaskuntien löytääkseen suojattinsa Cirin ennen Wid Hunt -armeijaa, joka myös etsii Ciriä saadakseen haltuunsa hänen voimansa.”
Kovin vaatimattomalta kuulostaa kiteytettynä The Witcher 3: Wild Hunt -pelin juonikuvio. Asia ei kuitenkaan ole niin yksinkertainen, kuin miltä kuulostaa ja odotettavissa onkin pelaamisen arvoinen seikkailu.

Ramtoi ohjasti Geraltia heilutellen miekkaansa. Lunastiko peli ennakko-odotuksensa? Lue arvostelu.

Elder Scrolls Online lupailee paljon. Sadan tunnin kampanja, laaja pelialue, lukematon määrä tehtäviä, mittavia sisältöpäivityksiä sekä sosiaalista kanssakäymistä. Ensimmäistä lukuunottamatta kyseessä on siis eräänlainen elämäsimulaattori. Pelibisneksessä nykytrendinä näyttää olevan mahdollisimman iso ominaisuuksien luettelo, ei niinkään pelimekaniikan toimiminen. Selviytyykö The Elder Scrolls Online lupauksistaan tarjota lähes loputon ja immersiivinen pelikokemus?

ScorpioN vuorostaan lähti käyskentelemään kohti Tamrielia. Miltä maistuu massiivimoninpeli tutussa maailmassa? Lue arvostelu.