Peliarvostelussa Batman: Arkham City, The Sims 3 Pets ja The Gunstringer

Kirjoittanut: Livegamers

01.11.2011

Livegamersin arvostelijoiden syynissä on Batman: Arkham City, The Sims 3 Pets ja The Gunstringer.
”Batman: Arkham Asylum ilmestyi juuri sopivasti Batman-sesongin keskellä ja iski minuun kuin miljoona megavolttia. Tovi siihen meni, mutta keräsin kuin keräsinkin pelistä 1000 gamerscorea innokkuuttani ilmentämään. Kysymys kuuluukin nyt seuraavasti: miten Arkham City lunastaa edeltäjänsä asettamat ennakko-odotukset?”

Lue Darienin arvio Batman: Arkham Citystä täältä.

”Varmasti kaikille tuttu The Sims -pelisarja on kautta aikojen myydyin PC-alustalle julkaistu peli; monia monia pelialan palkintoja saanut tuotos, jolla on lisäosia enemmän kuin kenties millään muulla pelillä – ikinä. Kun puhutaan tämän mittaluokan nimikkeestä, on EA:lle totta kai suorastaan kullanarvoista lypsää rahaa The Simsillä myös seitsemännen sukupolven konsoleilla. The Sims -pelisarja debytoi Xbox 360:lla noin vuosi sitten, kun The Sims 3 näki päivänvalon. Nyt tarjolla onkin sitten jo lisäosa, kun The Sims 3: Lemmikit julkaistaan. Onko tästä ties kuinka monennesta lisäosasta enää iloa, ja onko lemmikkien lisääminen peliin uuden lisäosan väärti?”

Lue Etinin arvio The Sims 3 Pets -pelistä täältä.

”Fraasia ”Sinä olet ohjain” on hoettu Kinectin markkinoinnissa jo ties kuinka kauan, joten Kinect-pelien kohdalla ensimmäisenä tulevat mieleen tanssi- ja jumppapelit. Nyt The Gunstringerin kehittänyt Twisted Pixel antaa tälle kulahtaneelle fraasille kuitenkin uuden merkityksen ja samalla kuvan siitä, mitä voi jatkossa odottaa kyseiselle lisälaitteelle. Aina ei tarvitse hikoilla ja suorittaa pelatakseen Kinectillä, vaan välillä voi keskittyä itse olennaiseen eli pelaamiseen – ilman että tarvitsee lähteä lopetettuaan suihkuun. Tällä kertaa pelaajalle ennemminkin annetaan näytölle työkalut, joita käyttämällä pelissä edetään.”

Lue JJR:n arvio The Gunstringeristä täältä.