Peliarvostelussa Brut@l ja tuorein Sherlock Holmes

Kirjoittanut: Livegamers

09.09.2016

Perjantain kunniaksi Livegamersin arvostelussa pelejä kaksin kappalein – Brut@l (PS4) ja Sherlock Holmes: The Devil´s Daughter (Xbox One).
Brut@l

Niin sanotut roguelike-pelit ovat viime aikoina nostaneet vahvasti päätään indiepiireissä. Näistä männävuosien tunnetuimpina Binding Of Isaac, Spelunky sekä Faster Than Light. Pelit ovat hyvin erilaisia, mutta niissä on paljon yhteisiä tekijöitä. Pelit koostuvat satunnaisesti generoiduista luolastoista, niiden vaikeusaste ei ole kovin aloittelijaystävällinen ja pelihahmon kuollessa koko peli alkaa alusta. Peleissä on kuitenkin usein päämääränä tappaa jokin valtavan kokoinen pomovastus viimeisessä luolastossa, johon peli sitten viimeistään päättyy. Uusi indiekehittäjä Stormcloud Games halusi myös tuoda oman näkemyksensä roguelike-peleistä. He tekivät roguelike-vivahteisen, ylhäältäpäin kuvatun hack & slash -toimintapelin, jossa tarkoitus on laskeutua syvälle luolastoon numero 26 ja tappaa siellä majaileva Luolaston Vartija. He tekivät Brut@lin.

Lue Brut@l-pelin arvostelu.

Sherlock Holmes: The Devil´s Daughter

Arthur Conan Doylen luoma mestarietsivä Sherlock Holmes kokee parhaillaan uutta kukoistustaan. Hahmosta tehtyjä TV-sarjoja pyörii useampia ja elokuviakin on viime vuosina tehty useita. Videopelimaailmassa Holmesin lippua kantaa lähes yksinoikeudella Frogware, jonka kehittämät murhamysteerit ovat edenneet The Devil’s Daughterin myötä jo 11. osaan.

Lue Sherlock Holmes -pelin arvostelu.