Peliarvostelussa Forza Motorsport 6

Kirjoittanut: Livegamers

28.09.2015

”Forza Motorsport on täällä taas. Sarjan edellinen osa jätti pelaajansa hieman kylmäksi mikromaksuineen sekä suppean sisältönsä takia, mutta nyt asiat on toisin. Enää ei voida puhua minkäänlaisesta välimallista, vaan luvassa on jälleen ehtaa Turn 10 Studiosin tuottamaa laatua.
Autoja pelistä löytyy huimat 450 ja ratoja 26:sta eri lokaatiosta. Uusina ratoina Forza-perheeseen liittyivät Brands Hatch, Circuit of the Americas, Daytona, Lime Rock Park, Monza sekä Watkins Glen. Jos jotain uutta, niin myös jotain aiemmistakin osista, sillä esimerkiksi Rio de Janeiro on tuotu takaisin sarjan ensimmäisestä osasta. Paluun pelisarjan kuudenteen osaan tekevät myös Hockenheimring sekä Sonoma, jotka nähtiin Forza 4:ssa. Ratoja siis on sopiva määrä, ja jokaisesta radasta löytyy vielä erilaisia variaatioita, joten ajatettavaa on riittävästi. Uusina ominaisuuksina Turn 10 Studios on tuonut peliin kauan kaivatut sadekelit sekä yöllä ajettavat kilpailut. Sisällöltään Forza 6 on aivan eri planeetalta kuin edeltäjänsä.”

Viihtyikö JJR uusimmassa Forzassa viivojen välissä vai kävikö miehellä ratissa kuin Ronelle Le Mansissa konsanaan? Lue Livegamersin virallinen arvio Forza Motorsport 6:sta kokonaisuudessaan täällä.