Peliarvostelussa Kinect Sports Season Two, NFS: The Run, Spider-Man: EoT ja X-men: Destiny

Kirjoittanut: Livegamers

06.12.2011

Livegamersin peliarvostelussa on sportti- ja ajopeli sekä pari sarjakuvapeliä.

Kinect Sports Season Two

Pian Kinectin julkaisun jälkeen kauppojen hyllyille saapui urheilupeli Kinect Sports. Nyt peli on saanut toisen kauden. Miten Tiger Woodsin saappaisiin astuminen on toteutettu? Entä miten tuttu ja turvallinen pubitikka luonnistuu Kinectillä?

Need for Speed: The Run

Pitkän linjan kaahailupelisarja Need For Speed vie pelaajat jälleen kerran laittomien katukisojen jännittävään maailmaan. Tällä kertaa kaahaillaan ”The Run” -lisänimikkeen saattelemana läpi Yhdysvaltojen. Luvassa on siis nopeita autoja, kauniita naisia, suuria räjähdyksiä ja Bollywood-tason ääninäyttelyä.

Spider-Man: Edge of Time

Hämis-pelejä on julkaistu runsaasti aikojen saatossa, mutta hyvin vaihtelevalla menestyksellä: Spider-Man: Friend or Foe oli pelinä täysi susi, kun taas viime syksynä julkaistu Spider-Man: Shattered Dimension palautti joten kuten laadun takaisin pelisarjan raiteille (kiitos mainion pelattavuuden). Nyt vastikään julkaisunsa saanut Spider-Man: Edge of Time on suoraa jatkoa vuosi sitten julkaistulle Shattered Dimensionille, ja tuotoksesta vastaa jälleen Beenox Studios. Niinpä herääkin kysymys, onko Spider-Manista minkäänlaista vastusta Batmanille tämän syksyn pelitaistossa?

X-Men: Destiny

X-Men -seikkailujen kohtalo pelirintamalla on aina ollut jäädä alisuorittajiksi. Vaikka elokuvafilmatisoinnit tästä legendaarisesta sarjakuvasta ovat myyneet miljoonia vuodesta toiseen, ei tulos pelien kohdalla ole ollut lähellekään vastaava. Voisivatko asiat olla toisin uuden tuotoksen, X-Men: Destinyn kohdalla?