Peliarvostelussa MXGP2

Kirjoittanut: Livegamers

08.06.2016

Kukapa ei olisi halunnut joskus ajaa kurapyörällä kunnon crossiradalla? Italialainen pelinkehittäjä Milestone on tämän jo muutaman kerran mahdollistanut virtuaalisen päristelyn ystäville. Ensimmäiset yritykset MXGP- sekä MX vs ATV -pelien parissa olisi pitänyt tuoda pelinkehittäjälle ainakin rutkasti kokemusta.
Milestone on konkari kaksipyöräisten moottoriurheilun tuomisessa eri pelialustoille. Se on kehittänyt muun muassa SBK-, WRC- sekä MotoGP-pelisarjoja. Jopa ”The Doctor” Valentino Rossi on antanut nimensä kehitysstudion uusimmalle MotoGP-pelille, jonka on määrä ilmestyä kesäkuussa.

Studio on ilmeisen vakavissaan Motocross-sarjan kanssa ja uskoo siihen, että sen kannattajakunnassa on myös pelaajia, eikä vain ajajia. Peliin on nimittäin lisensoitu koko 2015 MXGP- sekä MX2-kauden tallit, ajajat, ratalokaatiot, sponsorit, pyörät sekä osavalmistajat. Tämä on varmasti maksanut suuren osan kehitysbudjetista. Peli sisältää online-tilan, sisäratoja sekä 18 kappaletta virallisia Motocross-ratoja.

Lue arvostelu.