Peliarvostelussa NHL 16

Kirjoittanut: Livegamers

08.10.2015

”Viimevuotinen NHL 15 oli pelisarjan uuden konsolisukupolven debytantti, ja se myös näkyi: tuskastuttavan vähäsisältöinen ja pelattavuudeltaan vanhahtava olivat nimityksiä, joita kukaan ei tälle nousukkaalle lätkäpelisarjalle toivonut. Peli leimattiinkin suureksi pettymykseksi. Se herätti myös ajatuksia, että eikö EA Sports oikeasti kuuntele pelaajia? Elintärkeitä pelimuotoja oli karsittu ja näytti siltä, että uuteen versioon ei oltu oikeasti keksitty mitään uutta.
Joka tapauksessa EA Sports on ottanut edellisvuoden NHL:stä opiksi. Peliä tehdessä on kuunneltu studion omien sanojensa mukaan tällä kertaa hyvin paljon fanien toiveita. Yksi isoimmista uudistuksista on täysin uusiksi vedetty EA Sports Hockey League – 6vs6-otteluita, joissa jokaista pelaajaa ohjaa oikea ihminen, on tasapainoitettu ja verkkopeliä paranneltu. ”

NHL 16 saapui kaikkien virtuaalilätkän ystävien iloksi, mutta tekikö peli vaikutuksen Livegamersin Etiniin? Onko NHL 16 uusi urheilupelien messias, vai jättääkö EA Sportsin vuosipäivitys kylmäksi? Lue tai kuuntele peliarvostelu kokonaisuudessaan täällä.