Peliarvostelussa World of Tanks Xbox Onelle

Kirjoittanut: Livegamers

09.08.2015

Alkujaan Venäjällä päivänvalon vuonna 2010 nähnyt Wargaming.net World of Tanks ─ eli tuttavallisemmin WoT ─ tankkirymistely on varmasti yllättänyt tekijänsäkin suosiollaan. Konsolipuolelle WoT siirtyi helmikuussa 2014, ja nyt heinäkuussa 2015 peli laajentui uusimmalle konsolisukupolvelle. Pelin, jolla on yli 100 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää, on täytynyt tehdä jotain oikein.
Laajentuminen Xbox One -konsolille tarkoitti, että pelin servereillä pelaa kahden konsolisukupolven pelaajat samassa taistossa, PC-puolen pelaajat eivät sentään ole mukana. Kovin mainostettu yhteispelaaminen on valitettavasti vain kovin tynkä. Samassa ryhmässä pelaaminen ei onnistu ilman kikkailua, sillä pelikutsut eivät kulje konsolisukupolvien välillä. Toivottavasti näemme tähän ongelmaan virallisen päivityksen jossain vaiheessa.

Wargaming.net on pitänyt hyvää huolta pelistä, joten mahdottomana en pitäisi, että jossain vaiheessa todellinen yhteispeli konsolien välillä onnistuu. Ongelmitta ei pelin Xbox One -julkaisukaan sujunut, mutta korjaus tuli tunneissa, ei päivissä, ja korjauksen jälkeen peli on toiminut kuten se sananlaskun junan vessa.

Livegamersin arvostelussa World of Tanks Xbox Onelle. Lue arvostelu.