Peliennätysten rikkojat kirjaan

Kirjoittanut: Livegamers

12.04.2007

Guinness World Records suunnittelee julkaisevansa videopeliversion kuuluisasta ennätyskirja-sarjastaan. Painos, joka kulkee nimellä Guinness World Records – Videogame Edition 2008, tulee sisältämään erilaisia peliaiheisia tietoja ja saavutuksia.
Kirja pitää sisällään 20 vuoden suurimpien pelien ennakot, piste-ennätyksiä, nopeimpia aikoja, myyntilukuja sekä tiettyjen pelien avulla tehtyjä teknisiä saavutuksia. Ennätyskirja vastaa myös yleisiin kysymyksiin, kuten mistä ammattilaispelaajat ansaitsevat rahansa, mikä on suurin piste-ennätys tietyssä pelissä ja mikä on menestynein pelikonsoli kautta aikojen.

Guinnes World Recordsin päätomittaja Craig Glendy kommentoi uutta videopeliversiota: ”Me lisäsimme videopelien maailmanennätys-osion kirjasarjaamme muutama vuosi sitten, ja nyt se noussut yhdeksi suosituimmaksi aihealueeksi. Näin ollen vuosittainen videopeleihin liittyvä painos tuntui luonnolliselta vaihtoehdolta.”

”Meidän ennätyksien etsijämme ovat jo aloittaneet tutkimisen liittyen peliyhteisöihin sekä lukemattomiin peleihin, pelaajiin, kehittäjiin ja alustoihin, joten meillä on mahtava määrä sisältöä, johon voimme sukeltaa joka vuosi. Se tulee olemaan erittäin jännittävä projekti”, Glenday lisää.

”Uutiset Guinness World Recordsin päätöksestä valmistaa peleihin keskittyvä kirja tulee tekemään hyvää sekä pelaajille että teollisuudelle”, Gibson täydentää. ”Se on toisenlainen vahvistus pelaamisen yleiskuvalle, ja odotan innolla pääseväni työhön.”

Guinness World Records -videopeliversio 2008 paljastetaan virallisesti Lontoon Book Fairissa 16.4.-18.4. välisenä aikana.