Peliviikko pähkinänkuoressa

Kirjoittanut: Livegamers

28.10.2012

Kuluva viikko on ollut erittäin vilkas pelitiedotteiden osalta, eikä kiireinen toimitus ole ehtinyt kaikkea uutisoida. Emme toki jätä teitä pimentoon tälläkään viikolla, vaan Livegamers kokosi kuumimpia peliuutisia yhteen.
GTA V keväällä?

GTA V -pelistä on vuotanut puolalaiselta fanisivustolta mainoskuva, josta pelin julkaisupäiväksi paljastuu kevät 2013. Rockstarin aiemmat julkaisut huomioon ottaen tämä on erittäin todennäköinen julkaisuajankohta.

SmartGlass nyt saatavilla

SmartGlass rantautui Windows-laitteille
Sovellusta voi käyttää saumattomasti oman Xbox 360:n tai minkä tahansa muun Windows 8 -käyttöjärjestelmän kanssa, vaikkapa internetselaimen hiiren vastikkeena tai muuten vaan erillisenä kaukosäätimenä, jolla käynnistää esimerkiksi pelit ja videot Xboxilla.

Dishonored-kilpailu ja lisäsisältöä

Bethesda avasi kilpailun, jossa pyydetään lähettämään Dishonored-aiheinen videoklippi. Ohjeet voi lukea Bethesdan sivuilta.

Dishonoredin lisäsisällöt julkistettiin: Dishonored: Dunwall City Trials julkaistaan joulukuussa 400 Microsoft-pisteen hintaan Xbox 360:lle ja 4,99 euron hintaan PS3:lle ja PC:lle. Paketti sisältää 10 haastekarttaa sekä uusia Achievementeja ja Trophyja.

Seuraavat kaksi lisäosaa julkaistaan vuonna 2013, ja ne sisältävät tarinapohjaisia kampanjoita.

Kuva Dunwall City Trialsista:

WWE ’13 “Be on The Cover” -Facebook-sovellus

THQ julkisti WWE ’13 “Be on The Cover” -Facebook-sovelluksen, joka on saatavilla osoitteessa facebook.com/WWEgames.

Lisäsisältöä Sleeping Dogsiin

Sleeping Dogs -pelin huokeat SWAT- ja Screen Legends -lisäsisällöt ovat nyt saatavilla Xbox Live Kauppaikalla, Playstation Networkissa ja Steamissa. SWAT sisältää 20 minitehtävää, ja Screen Legends puolestaan tuo mukanaan uusia pukuja.

Dark Souls -ekstraa

Uusia karttoja, pomohahmoja, vihollisia, NPC-hahmoja, aseita, suojavarusteita ja haasteita sekä verkkopelimuodon sisältävä Dark Souls: Artorias of the Abyss -lisäsisältö on nyt ladattavissa Xbox Live Kauppapaikalta ja PlayStation Networkista, ja uutta pelattavaa tuo myös kauppojen hyllyille saapunut Dark Souls: Prepare to Die Edition.

Tomb Raiderin kansi julki

Ensi vuonna julkaistavan Tomb Raiderin kansi julkistettiin.

Lisää pelattavaa XCOM: Enemy Unknown -peliin

XCOM: Enemy Unknown -pelille tulee lisäsisältöä yksinpeliin kahden erillisen paketin muodossa. Lisäksi pelin ennakkotilanneiden ilmaiseksi saama hahmon kustomointimahdollisuuksia sisältävä Elite Soldier Pack on nyt ostettavissa Xbox Live Kauppapaikalta 400 Microsoft-pisteen hintaan sekä PlayStation Networkista ja PC:lle 4,49 euron hintaan. Slingshot Content -paketti tulee pian saataville, ja se sisältää uusia tehtäviä, kolme uutta karttaa, uuden pelattavan hahmon ja lisää hahmon kustomointimahdollisuuksia. Hinta ja julkaisupäivämäärä luvattiin paljastaa pian. Toisesta lisäsisältöpaketista ei vielä kerrottu tarkempia tietoja.

Uusia kuvia Family Guy: Back to the Multiversesta

Moninpelihaasteita pursuavasta Family Guy: Back to the Multiversesta julkistettiin muutama uusi kuva. Marraskuun 23. päivänä julkaistavaan peliin voi kutsua mukaan useamman kaverin.

Klikkaamalla suuremmat kuvat

Hitman: Absolutionin näyttelijät julki

IO Interactive on julkistanut Hitman: Absolutionin näyttelijät. Listan voit katsoa uutisestamme.

Assassin´s Creed III -yömyyntitapahtuma ja hurja ennakkomyynti

Verkkokauppa järjestää Assassin´s Creed III -yömyyntitapahtuman yhteistyössä Ubisoftin kanssa tiistaina 30.10. klo 21.00 alkaen.

Verkkokauppa lupaa seuraavaa:

– Cosplay-asukilpailu: Paras assassiinipuku palkitaan ruhtinaallisesti
– Tietokilpailuja: Osoita tietosi pelimaailmasta ja osallistu vinkeisiin visoihin!
– Palkintoja: Palkintoina AC3-keräilyversioita sekä muita AC3-harvinaisuuksia.
– Tarjoamme yhdessä Little Big Cafen kanssa 150:lle nälkäiselle ruokaa ja juomaa: paikalle saapuvat seikkailijat voivat täyttää kurnivat vatsansa Salamurhaajan porsaalla tai Temppeliherran viimeisellä aterialla.
– Pelin myynti starttaa keskiyöllä klo 00.00, ja peliä pääsee pelaamaan ennakkoon.

Lisätietoa tapahtumasta voi katsoa Facebookista.

Ubisoft kertoi Assassin´s Creed III:n olevan yhtiön historian ennakkomyydyin peli, ja sen ennakkotilaukset ovat olleet kaksinkertaiset viime vuoden Assassin´s Creed Revelation -peliin verrattuna.

”Assassin´s Creed III:n ennakkotilaukset Pohjoismaiden GameStop-liikkeissä ovat olleet 180 prosenttia viime vuotta suuremmat, joten peli on hyvässä vauhdissa ollakseen yksi vuoden 2012 myydyimmistä peleistä”, sanoi GameStopin kansainvälisestä tuotemyynnistä, markkinoinnista ja digitaalisesta kaupasta vastaava Michael van den Berg. ”Lisäksi Ubisoft tuo Season Pass -vuosikortin ja huippulaadukkaita DLC-lisäosia lisäämään kuluttajien innokkuutta”, hän jatkoi.

Assassin’s Creed III ilmestyy PlayStation 3- ja Xbox 360 -pelikonsoleille 31. lokakuuta. PC-tietokoneille peli ilmestyy marraskuun 22. päivänä ja Wii U -pelikonsolille 30. marraskuuta alkavan julkaisukauden aikana.

Trailereita viikon varrelta

Katsasta myös viikon mielenkiintoisimmat trailerit uutisestamme.

Lähteet: Lehdistötiedotteet, IGN ja Bethesda Blog