Perfect Dark Zero -infoa + videoita

Kirjoittanut: Livegamers

26.09.2005

Raren kehittämästä Perfect Dark Zerosta ilmestyi viikonloppuna uutta tietoa ja muutamia yksinpeliä ja moninpeliä esitteleviä videoita. Tiedot tulivat esille englantilaisen EDGE-lehden tekemässä artikkelissa.
Rare on vahvistanut, että PDZ:n moninpelin maksimipelaajamäärä tulee olemaan 32 pelaajaa. Aiemmin yhtiö oli suunnitellut maksimiksi 50 pelaajaa, mutta aikataulun tiukkuudesta ja pelin vakaudesta johtuen pelaajamäärä laskettiin alemmaksi. Raren edustaja kuitenkin kertoi, että pelaajamäärän muuttaminen on mahdollista myöhemminkin, jos ongelmat saadaan päivityksellä korjattua. Artikkelissa myös varmistui pelin Live co-op.

Rare tulee karsimaan myös DataDyne Kill TV -ominaisuuden, joka on vastaava, kuin GothamTV Project Gotham Racing 3:ssa. Tämäkin ominaisuus pyritään lisäämään myöhemmin. Kill TV -ominaisuudella voi katsoa kenen tahansa pelejä liittymättä peliin.

PDZ tulee myös tukemaan botteja, eli tyhjät pelaajapaikat voi täyttää tietokoneen ohjastamilla vastustajilla ja jos ihmispelaaja liittyy peliin, hän korvaa botin automaattisesti.

Gamestop-pelikaupan työntekijän kuvaamien videoiden perusteella pelin ulkonäkö on parantunut valtavasti E3-messuilla esitellystä versiosta. Karsitut ominaisuudet antavat aihetta epäillä, että Rare olisi kiirehtimässä peliä Xbox 360:n julkaisuun, mutta virallisten tietojen mukaan peli on edelleen ilmestymässä ”jouluksi”.

Yksinpeliä ja moninpeliä esittelevät videot tarjoaa TeamXbox.