Perfect Dark Zero -uusia tietoja

Kirjoittanut: Livegamers

25.05.2005

Rare on paljastanut uusia tietoja Xbox 360:lle julkaistavasta räiskintäpelistä Perfect Dark Zero. Tiedot kerrottiin Xbox.comin haastattelussa. Tässä kohokohtia:
Hiiviskely
Pelissä voi yrittää ratkaista tilanteet niin, etteivät viholliset huomaa. Tätä tukee muutama uusi liike. Valinta on pelaajan.

Xbox Live
Moninpeliä varten on kaksi lähestymistapaa. Voit joko pelata arcade-asetuksilla, tai taktisemmalla otteella höystetyllä DarkOps-pelimuodolla.

Avainsana on valinnanvapaus. Peli tukee yli 50 pelaajan taisteluita, ja jos haluat pelata yksin, sekin käy. Maksimissaan neljä pelaajaa voi pelata jaetulta ruudulta joko samalla koneella tai Xbox Livessä. Myös botit saa Liveen.

Uudelleenpelattavuus
Rare on tehnyt paljon töitä, jotta pelaajat haluaisivat pelata kampanjan ”uudelleen ja uudelleen”. Kentissä on useita keinoja päästä tehtävän tavoitteeseen, ja sen lisäksi Xbox Live näyttelee asiassa isoa osaa.

Aseet
PDZ sisältää yli 26 erilaista asetta, joilla kaikilla on jokin toissijainen toiminto. Tässä niistä muutamia:

The Phantom: Energia-pohjainen ase, jonka toinen toiminto on näkymättömyys.
The Laptop Gun: Taktikoijille. Tiputa tämä ja siitä muodustuu tykki, joka ampuu vihollisia. Palkitsevaa, jos löydät sopivan paikan.
The RCP-90: Pelokkaille. Toinen toiminto muuttaa näkymän niin, että voit nähdä helposti kaikki viholliset (jopa näkymättömät) punaisella ja liittolaiset vihreällä. Ovela pelaaja voi myös käyttää tätä ohjelmoidakseen vihollisen tykkejä.
The Shockwave Rifle: Kiikarikivääri jolla voi nähdä seinien läpi, paljastaen jopa vihollisten luurangot.
The Psychosis Pistol: Muokkaa vihollistesi mieltä ja saa heidät kääntymään toisiaan vastaan.