Perfect Dark Zero -uusia tietoja

Kirjoittanut: Livegamers

11.05.2005

Raren Xbox 360:lle kehitteillä olevasta pelistä Perfect Dark Zero on tihkunut uusia tietoja. Peliä näytettiin valikoidulle joukolle suljettujen ovien takana, ja mukana ollut PMS-klaani ei onnistunut pysymään nahoissaan.
Itse konsolin kehumisen jälkeen he paljastivat Gamertagradio.comin haastattelussa, että peli käytää hyödyksi Sonyn EyeToyn kaltaista kameraa, joka skannaa pelaajan vartalon luodakseen peliin hahmon moninpeliä varten.

PMS myös kertoi että peli sisältää yli 20 asetta. Näihin lukeutuvat muun muassa ase joka tekee myös näkymättömäksi, perinteiset singot ja ”yleisesti ottaen jokainen ase, jota sinua voi huvittaa käytää.”

Lisäksi löytyy jetpackeja joilla voi lentää. Pelissä voi myös valita missä kohtaa tulee takaisin taistoon kuoleman jälkeen. Kotaku väittää saaneensa kamerapuhelimella otetun kuvan pelistä. Voit nähdä sen täältä.

Aiemmin kerrottujen tietojen mukaan yksinpelin voi läpäistä myös kaverin kanssa yhteistyössä ainakin samalla ruudulla pelattaessa. Live Co-op-tuesta ei ollut vielä tietoa. Mukana on myös mielenkiintoinen ”anti-Co-op”, jossa toinen ohjaa Joannaa ja toinen pelaaja pelaa Joannan vastustajalla. Molempien tekemiset vaikuttavat pelin tapahtumiin ja lopputulokseen.

Live-tuki mahdollistaa monipuolisesti klaanien muodostamisen ja turnausten järjestämisen, kuten Halo 2:ssa olemme tottuneet. Huhujen mukaan Perfect Dark Zeron on Xbox 360:n julkistuspelejä.

E3-messuilla saamme todennäköisesti tietää pitävätkö nämä vuotaneet tiedot paikkansa, vai ei.