PES6 – Maxinettiturnaus neljännelle kierrokselle

Kirjoittanut: Livegamers

28.03.2007

Livegamersin ja Maxinetin järjestämä vuoden kovin Pro Evolution Soccer 6 -turnaus on edennyt neljännelle kierrokselle. Tutut ennakkosuosikit jatkavat pelejään, mutta myös yllätyksiä on nähty.
Kolmannen kierroksen suurin uutispommi oli Killin yllättävä putoaminen. Vielä suurelle yleisölle tuntematon sugemi vei otteluparin suoraan pistein 6-0. Mestaruutta puolustava Geraton joutui tekemään kolmannella kierroksella täyden työn jatkopaikkaa varten. Lopulta NapaKettu kaatui pistein 6-3.

Neljäs kierros tuo tullessaan monta mielenkiintoista otteluparia. Ennakkoon PupuJussin ja Jermun ottelu vaikuttaa kiintoisalta, sillä molemmat ovat tähän mennessä voittaneet kaikki osa-ottelunsa.

Huhujen mukaan osa turnauksen pelaajista on ottanut jo viime kierroksella lämpöä ulkona nahkakuulan kera, sillä lämpöinen kevät on avannut pelikentät poikkeuksellisen aikaisessa vaiheessa. Olivat viimeistelyrituaalit millaiset tahansa, niin mielenkiintoisia pelejä on tälläkin kierroksella luvassa. Uutisoimme niistä jälleen heti, kun kierros saadaan päätökseen.

Turnauksen palkinnot tulevat Maxinetiltä ja palkintoja pääsee ihastelemaan täältä.