Peter Moore Xbox 360:stä

Kirjoittanut: Livegamers

05.08.2005

Japanilaisen Famitsu-lehden haastattelussa ollut Xbox-markkinoinnin johtaja Peter Moore on varma, että Xbox 360 tulee menestymään Japanin markkinoilla, vaikka lähiaikojen tutkimukset toista uumoilevat.
Moore ilmaisi haastattelussa tyytyväisyytensä viime kuun Xbox Summit -tapahtumaan ja japanilaisten pelinkehittäjien uskoon Xbox 360:stä kohtaan. Hän myös valitteli Xboxin heikkoa tarjontaa japanilaisille pelaajille ja lupasi, että seuraavassa sukupolvessa asiat olisivat toisin – tätä edesauttavat pelit kuten Ridge Racer 6, Rumble Roses XX, Blue Dragon, Lost Odyssey ja monet muut.

Sonyn tulevasta konsolista, verrattuna X360:een, hän osoitti tyytyväisyytensä – tuoreiden tutkimuksien mukaan suurimman osan mielestä X360 ja PS3 ovat suunnilleen samanlaisia hardware-puoleltansa ja kohderyhmältään. Näin ei kuitenkaan Mooren mukaan ole – Microsoft tähtää pelaajakunnan laajentamiseen, kun taas SCE on viemässä sitä eri suuntaan. Hän myös painotti PS3:n hinnan olevan suurempi, kuin mihin monella taloudella on varaa.

Kysyttäessä X360:n hinnasta Moore ei suostunut paljastamaan uutta tietoa, mutta totesi konsolin olevan kohtuullisen hintainen ja varmoja tietoja olisi tulossa lähiaikoina.