PGR4:n radat ja muuta tietoa julkistettu

Kirjoittanut: Livegamers

31.07.2007

Bizarre Creations on julkistanut suositusta autopelistään uusia tietoja.
Kaupunkeja peliin on tehty tällä kertaa yhteensä kymmenen, joista mukana muun muassa:

Macau, Kiina

Kiinassa sijaitseva Macau on parhaiten tunnettu moottoripyöräajoistaan. Kaupungin keskustan avoimilla teillä pääsee hyvin kokeilemaan, miten paljon tehoa ajokista lähtee irti. Pitkien suorien lisäksi Macaussa pääsee ajelemaan esimerkiksi myös vuorilla.

Las Vegas, Yhdysvallat

Maailman tunnetuin kasinokaupunki on parhaimmillaan yöllä, kun teiden kirkkaat valomainokset pääsevät oikeuksiinsa. Myös Nevada Cityn kuuluisimpiin kuuluvat rata, The Strip, on mukana.. Kyseisellä radalla ajelevat saavat varoa, sillä monien loputtoman pitkiltä tuntuvien suorien päässä odottaa neulansilmämutka.

Macaun ja Las Vegasin lisäksi mukana on myös kahdeksan muuta ajoympäristöä: Lontoo Englannissa, Pietari Venäjällä, Tokio Japanissa, New York Yhdysvalloissa, Shanghai Kiinassa, Quebec Kanadassa, Nurburgring Saksassa ja Michelinin oma testirata.

On myös kerrottu, että Forza Motorsportista tutut Point to Point kilpailut ovat mukana PGR4:ässä. Myös asuvalikoima uudistuu. Lumisateessa ajajat pukeutuvat lämpimiin takkeihin, kun taas auringon paisteessa yllä komeilevat kesäiset t-paidat. Pienenä lisänä katsomossa istuvat fanit liehuttelevat pelaajan kotimaan lippuja.

Yksityiskohtaisemmat tiedot löytyvät pelin kotisivuilta. (eng.)