Phil Spencer mietiskelee Gearsien tulevaisuutta

Kirjoittanut: Livegamers

31.10.2013

Gears of War -pelisarjasta ei ole juuri kuulunut sitten Gears of War: Judgmentin jälkeen. People Can Flyn kehittämä Judgment ei yltänyt myynniltään samalle tasolle aiempien, Epic Gamesin Gears-pelien kanssa.
Epic Games kehittää parhaillaan Unreal Engine 4:ää, ja ennemmin tai myöhemmin studio tuo Xbox 360:llä menestystä niittäneen pelisarjan uudelle sukupolvelle.

”Teimme mielestämme hyvää työtä Judgmentin kanssa, mutta se ei ehkä yltänyt tasoltaan samalle viivalle aiempien julkaisujen kanssa. Arvostelut ja myyntiluvut tekivät sen selväksi. Mielestäni meidän täytyy ottaa askel taaksepäin Epicin kanssa ja ajatella asiaa… En tahdo käyttää sanaa ”reboot”, mutta meidän täytyy ajatella mitä teemme sarjalle, ja kuinka laajennamme sitä mitä se aiemmin oli”, Phil Spencer kertoo Microsoft Studiosilta.

”Keskustelen usein Epicin henkilöiden kanssa, ja he ovat erittäin kiireisiä juuri nyt. Mielestäni he ovat sanoneet, että Gears on tällä hetkellä hieman taka-alalla heillä. Kun aiheesta tulee ajankohtainen ja tilaisuus aukeaa, olisi mielestäni hienoa istua alas ja miettiä pelisarjan tulevaisuutta heidän kanssaan. Mielestäni he ovat oikea studio työskentelemään pelin parissa” , hän jatkaa.

”Mielestäni pelisarjasta voisi tehdä, en tiedä, hieman synkemmän. Pelisarja oli suuri menestys 360:lla, mutta sillä ei silti ole samanlaista juonta tai maailmaa kuin esimerkiksi Halolla tai muulla.”

Gears of War -pelisarjan ”isä” Cliff ”CliffyB” Bleszinski jätti Epic Gamesin viime vuonna.