Platina- ja kultalevyjä myönnetty

Kirjoittanut: Livegamers

31.01.2013

Figma on myöntänyt Call of Duty: Black Ops 2:lle ja FIFA 13:lle platinalevyt osoituksena yli 20 000 kappaleen myynneistä PlayStation 3:lle. Lisäksi kultalevyt on myönnetty Assassin´s Creed III:n ja Angry Birds Trilogyn PlayStation 3 -versioille sekä Halo 4:n Xbox 360 -versiolle yli 10 000 kappaleen myynneistä.
Call Of Duty: Black Ops 2, PlayStation 3

Alex Mason on Call of Duty: Black Ops 2 -pelin kovaksi keitetty toimintasankari, joka on taistellut tiensä läpi jo kahdessa Black Ops -pelissä. Xbox 360-, PlayStation 3-, PC- ja Wii U -pelialustoille ilmestynyt Call of Duty: Black Ops 2 vie pelaajan lähitulevaisuuden taisteluihin. Pelistä saa lisätietoja sen kotisivuilta.

FIFA 13, PlayStation 3

Jalkapallon supertähti Lionel Messi komistaa uusinta FIFA-peliä, joka on saatavana lukuisille eri pelialustoille. Pelistä voi lukea lisätietoja EA:n sivuilta.

Assassin´s Creed III, PlayStation 3

Xbox 360-, PlayStation 3-, PC- ja Wii U -pelialustoille saatava huippusuositun toimintapelisarjan uutukainen vie pelaajat Yhdysvaltojen itsenäistymisen aikaan ja esittelee uuden pelisankarin, Connor Kenwayn. Pelistä voi katsoa lisätietoja Ubisoftin sivuilla.

Angry Birds Trilogy, PlayStation 3

Suomalaisen Rovio Entertainmentin Angry Birds Trilogy on saatavana Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle ja Nintendo 3DS:lle. Peli sisältää kolme ensimmäistä Angry Birds-peliä: Angry Birdsin, Angry Birds Seasonsin ja Angry Birds Rion. Pelistä saa lisätietoja sen kotisivuilta.

Halo 4, Xbox 360

Vain Xbox 360 -pelialustalle saatava, legendaarisen pelisarjan jatko-osa Halo 4 jatkaa sarjan eeppistä tarinaa. Master Chief palaa taisteluun muinaista pahuutta vastaan. Pelistä saa lisätietoa Xbox.com -sivustolta.

Lähde: Lehdistötiedote