PlatinumGamesilla keskustellaan Bayonetta 3:sta

Kirjoittanut: Livegamers

31.05.2017

Bayonetta-pelien ohjaaja Hideki Kamiya on sanonut aiemmin, että Scaleboundin jälkeen hän voisi suunnitella Bayonetta 3:n tekemistä. Nyt, kun Scalebound on peruttu, Bayonetta 3 on nostettu uudelleen pöydälle. Kamiya on jopa kirjoittanut jo hieman alkuasetelmaa ja juonikuviotakin pelille, odottaen kuitenkin sopivaa käyttömahdollisuutta.
Äskettäin PlatinumGamesin Atsushi Inaba kertoi BitSummit 2017-tapahtumassa yhtiön käyvän usein keskusteluja Bayonettan jatkosta. Kun Inabalta kysyttiin pysyisikö kolmannen osan päähenkilö samana kuin aiemmissakin, hän vastasi:

Tai ehkä pelissä olisikin miespuolinen Bayonetta! Tahtoisin todellakin tehdä kolmannen osan. Olemme puhuneet siitä usein, varsinkin nyt Scaleboundin kohtalon jälkeen. Mutta vaikka puhummekin Bayonetta 3:sta usein, ei se silti tarkoita että olisimme tekemässä sitä. Mutta katsotaan.”

Ensimmäinen Bayonetta-peli saapui 2009 PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle, mutta tänä vuonna se saapui myös PC:lle. Jatko-osa, Bayonetta 2, oli Nintendon yksinoikeus ja saapui ainoastaan Wii U:lle vuonna 2014.