PlayStation 4 päivittyy – katso sisältö tästä

Kirjoittanut: Livegamers

26.03.2015

PlayStation 4 sai tänään 2.50-päivityksen. Sony julkisti eilen virallisessa blogissaan Yukimura-päivityksen sisällön. Päivitys tuo seuraavanlaisia korjauksia ja uusia ominaisuuksia:
Suspend & Resume. Pelaaja voi asettaa konsolinsa kesken pelin lepotilaan PS-nappia painamalla ja jatkaa myöhemmin siitä mihin pelissään jäi.

Varmuuskopiointi. Konsolin kiintolevyn voi varmuuskopioida ulkoiselle kovalevylle tai USB-tikulle. Pelaaja voi siis kopioida omat peliasetuksensa, tallennukset, kuvat & videot ja muun ladatun sisällön talteen.

Sosiaalisia lisäominaisuuksia. Päivitys tuo mukanaan useita sosiaalisia lisäominaisuuksia. Pelaajat voivat yhdistää PSN ID -tiliinsä oman Facebook-profiilinsa ja hakea FB-kavereistaan peliseuraa PSN-kaverilistalleen. Myös peliporukoiden luominen onnistuu aiempaa vikkelämmin. Pelaaja voi myös hakea kaverilistaltaan samoja pelejä pelaavia ystäviä sekä liittyä kavereiden peleihin suoraan uutisfiidin kautta.

Palkinnot. Konsoli ottaa jatkossa automaattisesti kuvakaappauksen uuden Trophyn auetessa. Avatun saavutuksen voi myös jakaa Share-nappia painamalla sosiaalisessa mediassa tai yksityisviestitse.

Remote Play & Share Play. 60 fps -pelejä voi pelata Remote Play- sekä Share Play -ominaisuuksia tukevilla laitteilla 60fps:llä.

Automaattiset päivitykset. Konsolin voi asettaa lataamaan sekä asentamaan tulevat päivitykset automaattisesti.

Mahdollisuus päivittää alatilit. Esimerkiksi alaikäiselle pelaajalle luotu ”alatili” on mahdollista päivittää normaaliksi, täysimittaiseksi tiliksi.

Dailymotion. Videoklippejä voi ladata suoraan Dailymotion-palveluun Share-nappia painamalla.

Muita päivityksiä on muun muassa mahdollisuus asettaa Dualshock 4 -ohjaimelle omat näppäinasetukset, tekstistä puheeksi -tuki ja mahdollisuus suurentaa käyttöliittymän tekstejä (viestit ym.).